- Эзотерика
- Журналистские расследования. Публицистика
- Досуг. Развлечения
- История. Социология. Политика
- Естественные и технические науки
- Культура. Искусство
- Экономика. Бизнес
- Биографии. Мемуары
- Психология
- Туризм. Путешествия. Путеводители
- Спорт
- Медицина
- Дизайн. Мода. Фотография
- Философия. Религия
- Педагогика. Воспитание
- Научная литература
- Музыка
- Артбуки. Вселенные
Сравнить цены на книгу: Kimchi. Essential Flavours of the Korean Kitchen; Pavilion Books Group, 2014
- Издатель: Pavilion Books Group
- ISBN: 9781909815858
EAN: 9781909815858
- Книги: Кулинария. Ремесла
- ID:12002815
Сравнить цены
Последняя известная цена от 92 р. до 164 р. в 4 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
You can’t really imagine Korea without kimchi. For thousands of years, their fermented vegetables have been absolutely essential at meals. In Korea, kimchi is so much more than food – it is a national cultural treasure, a universal health food and a part of the Korean identity.
Koreans are obsessed with good food, and the Lim family is no exception. For two generations, they have retained the proud tradition of kimchi at the Arirang Resturant in Stockholm. This book contains the family’s most popular recipes – common, as well as rarer, kimchi recipes, Korean everyday food and the ever recurring bi-bim-bap (which literally means ‘mixed rice’).
The Lim family present their version of a classic with lettuce, cabbage, chilli and ginger, but also the popular radish kimchi, kattugi, as well as the more unusual varieties with pumpkin, oysters, mushrooms, roots and other vegetables. Sourish, hot and tasty, kimchi is a wonderful accessory for most meals, not only Asian-style dishes but every imaginable Western dish.
Here are ‘insider’ tips on how to go about fermenting vegetables at home. Considering it is so incredibly simple, the result is amazing, beautiful, tasty and healthy, thanks to the built-in riches of good bacteria cultures found in vegetables.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Lim Byung-Hi; Lim Byung-Soon |
Издатель | Pavilion Books Group |
Год издания | 2014 |
ISBN | 9781909815858 |
Обложка | твердый переплёт |
Кол-во страниц | 144 |
Вес | 0.59 |
Количество страниц | 144 |
Тип обложки | твердая |
Издательство | Pavilion Books Group |
Возрастное ограничение | 16+ |
Жанр | кулинарные рецепты |
Количество книг | 1 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Кулинария. Ремесла Pavilion Books Group
Категория 74 р. - 111 р.
Книги: Кулинария. Ремесла
Категория 74 р. - 111 р.
Книги: Кулинария. Ремесла: другие издатели
- 4th Estate
- Absolute Press
- Artisan
- Bantam press
- BBC books
- Bloomsbury
- Bluebird
- Century
- Chatto & Windus
- Collins
- Dorling Kindersley
- Ebury Press
- Harpercollins
- Hodder & Stoughton
- HQ
- Macmillan
- Michael Joseph
- National Trust Books
- Octopus
- Pan Macmillan
- Pavilion Books Group
- Penguin
- Penguin Books
- Penguin Life
- Phaidon
- Picador
- Pop Press
- Rizzoli
- Simon & Schuster
- Square Peg
- Thorsons
- Vermilion
- Vintage books
- Yellow Kite
- Не установлено