- Эзотерика
- Журналистские расследования. Публицистика
- Досуг. Развлечения
- История. Социология. Политика
- Естественные и технические науки
- Культура. Искусство
- Экономика. Бизнес
- Биографии. Мемуары
- Психология
- Туризм. Путешествия. Путеводители
- Спорт
- Медицина
- Дизайн. Мода. Фотография
- Философия. Религия
- Педагогика. Воспитание
- Научная литература
- Музыка
- Артбуки. Вселенные
The Food Almanac. Recipes and Stories for a Year at the Table; Pavilion Books Group, 2020
- Издатель: Pavilion Books Group
- ISBN: 9781911641605
EAN: 9781911641605
- Книги: Кулинария. Ремесла
- ID:11989230
Сравнить цены
Последняя известная цена от 105 р. до 238 р. в 4 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
The Food Almanac is a monthly collection of food stories told by an eclectic mix of voices from the literary, performance and food worlds.
From legendary food writers and lauded chefs to up-and-coming poets and debut novelists, each story looks at the gastronomic world through a cultural prism, using food as a way to explore deeper issues.
The Food Almanac is a seasonal collection of recipes and stories celebrating the joy of food – a dazzling, diverse mix of memoir, history, short stories and poems alongside recipes, cooking tips, menus and reading lists. Join Miranda York, editor of At The Table, as she guides you through the year, with contributions from legendary food writers, lauded chefs, up-and-coming poets and award-winning novelists.
With recipes and stories from Yotam Ottolenghi, Diana Henry, Felicity Cloake, Meera Sodha, Raymond Blanc, Deborah Levy, Anna Del Conte, Fuchsia Dunlop, Anna Jones, Olia Hercules, Rachel Roddy, Zoe Adjonyoh, Nik Sharma, Kit de Waal, Russell Norman, Tamar Adler, Nik Sharma, Claudia Roden, Jose Pizarro and many more.
This is a book about good things to eat – a companion in the kitchen and a conversation with your favourite food writers. Join us at the table.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | York Miranda |
Издатель | Pavilion Books Group |
Год издания | 2020 |
ISBN | 9781911641605 |
Обложка | твердый переплёт |
Кол-во страниц | 176 |
Тип обложки | твердая |
Количество книг | 1 |
Возрастное ограничение | 16+ |
Количество страниц | 176 |
Вес | 0.55 |
Издательство | Pavilion Books Group |
Жанр | кулинарные рецепты |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Кулинария. Ремесла Pavilion Books Group
Категория 84 р. - 125 р.
Книги: Кулинария. Ремесла
Категория 84 р. - 125 р.
Книги: Кулинария. Ремесла: другие издатели
- 4th Estate
- Absolute Press
- Artisan
- Bantam press
- BBC books
- Bloomsbury
- Bluebird
- Century
- Chatto & Windus
- Collins
- Dorling Kindersley
- Ebury Press
- Harpercollins
- Hodder & Stoughton
- HQ
- Macmillan
- Michael Joseph
- National Trust Books
- Octopus
- Pan Macmillan
- Pavilion Books Group
- Penguin
- Penguin Books
- Penguin Life
- Phaidon
- Picador
- Pop Press
- Rizzoli
- Simon & Schuster
- Square Peg
- Thorsons
- Vermilion
- Vintage books
- Yellow Kite
- Не установлено