- Эзотерика
- Журналистские расследования. Публицистика
- Досуг. Развлечения
- История. Социология. Политика
- Естественные и технические науки
- Культура. Искусство
- Экономика. Бизнес
- Биографии. Мемуары
- Психология
- Туризм. Путешествия. Путеводители
- Спорт
- Медицина
- Дизайн. Мода. Фотография
- Философия. Религия
- Педагогика. Воспитание
- Научная литература
- Музыка
- Артбуки. Вселенные
The Cook You Want to Be / Книга на Английском; Ebury Press, 2022
- Издатель: Ebury Press
- ISBN: 9781529149821
EAN: 9781529149821
- Книги: Кулинария. Ремесла
- ID:12039614
Сравнить цены
Последняя известная цена от 207 р. до 324 р. в 4 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
Define and develop your individual cooking style - and become the cook you want to be - in 120 flavour-forward everyday recipes and easy-to-understand techniques.
Andy Baraghani is the talented chef behind many of Bon Appetit's viral recipes - favourites like Cauliflower Bolognese, Tahini Ranch Dressing and Ramen Noodles with Miso Pesto - he creates wow-factor flavours, delivers beautiful and satisfying meals with minimal fuss and reworks well-known dishes in utterly delicious ways.
Andy's love of flavour began with the comforting dishes of his Iranian parents' immigrant household. Blending the home cooking of his upbringing and his professional training, Andy evolved into a culinary influencer by asking himself, 'What kind of cook do I want to be?'. In answering that question for himself - the cook who can balance flavours and the cook who makes a perfect salad, for example - he became known for trying new techniques, working with easy-to-find but underused ingredients and creating unexpected combinations.
Among his debut cookbook's 120 recipes and 120 sumptuous photographs you'll find for new surefire hits, such as Roasted Beetroot with Mint and Sesame, Pomegranate-Glazed Chicken Legs with Buttery Almonds, plus dozens of dishes to refresh and expand your weekly repertoire. In essays throughout the book, Baraghani shares convictions and key lessons.
This cookbook is a genre-breaking cookbook of transformative techniques and recipes that will guide all to become the kind of cook that they want to be.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Baraghani Andy |
Издатель | Ebury Press |
Кол-во страниц | 325 |
Год издания | 2022 |
ISBN | 9781529149821 |
Обложка | твердый переплёт |
Жанр | кулинарные рецепты |
Возрастное ограничение | 16+ |
Издательство | Ebury Press |
Количество книг | 1 |
Количество страниц | 325 |
Тип обложки | твердая |
Вес | 1.42 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Кулинария. Ремесла Ebury Press
Категория 166 р. - 249 р.
Книги: Кулинария. Ремесла
Категория 166 р. - 249 р.
Книги: Кулинария. Ремесла: другие издатели
- 4th Estate
- Absolute Press
- Artisan
- Bantam press
- BBC books
- Bloomsbury
- Bluebird
- Century
- Chatto & Windus
- Collins
- Dorling Kindersley
- Ebury Press
- Harpercollins
- Hodder & Stoughton
- HQ
- Macmillan
- Michael Joseph
- National Trust Books
- Octopus
- Pan Macmillan
- Pavilion Books Group
- Penguin
- Penguin Books
- Penguin Life
- Phaidon
- Picador
- Pop Press
- Rizzoli
- Simon & Schuster
- Square Peg
- Thorsons
- Vermilion
- Vintage books
- Yellow Kite
- Не установлено