- Эзотерика
- Журналистские расследования. Публицистика
- Досуг. Развлечения
- История. Социология. Политика
- Естественные и технические науки
- Культура. Искусство
- Экономика. Бизнес
- Биографии. Мемуары
- Психология
- Туризм. Путешествия. Путеводители
- Спорт
- Медицина
- Дизайн. Мода. Фотография
- Философия. Религия
- Педагогика. Воспитание
- Научная литература
- Музыка
- Артбуки. Вселенные
Brindisa. The True Food of Spain; 4th Estate, 2016
- Издатель: 4th Estate
- ISBN: 9780007307180
EAN: 9780007307180
- Книги: Кулинария. Ремесла
- ID:12012406
Сравнить цены
Последняя известная цена от 184 р. до 515 р. в 4 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
Brindisa, the renowned Spanish fine food import company, has become a byword for excellent Spanish food. Brindisa: The True Food of Spain is the ultimate in contemporary Spanish cooking, including classic regional recipes, tapas dishes and information about the very best ingredients and food producers.
Monika Linton founded Brindisa in 1988. After the arrival of the ground-breaking shop in Borough Market, the first Brindisa tapas restaurant opened in Borough Market in 2004, and Brindisa has since grown to include five London restaurants and another in Barcelona. Ranging from the most unusual artisan dishes to the classics of Spanish cooking, this recipe collection draws on Brindisa's specialist knowledge to introduce you to delights such as jamon iberico de bellota, chorizo, cured ham and fish, fumet (rich Catalan fish stock), farmhouse cheeses, prepared pulses, olive oils and vinegars, sweet treats and storecupboard basics that are essential for Spanish and Mediterranean cooking.
Covering the unique way good food is integral to everyday Spanish life, ranging from traditional breakfasts to substantial lunches, small plates of Spanish food and very simple suppers for during the week, to big family get-togethers at the weekend, this is not just a book about recipes, but a true celebration of Spain, its food, people, countryside and producers.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Linton Monika |
Издатель | 4th Estate |
Год издания | 2016 |
ISBN | 9780007307180 |
Обложка | твердый переплёт |
Кол-во страниц | 544 |
Количество книг | 1 |
Количество страниц | 544 |
Жанр | кулинарные рецепты |
Тип обложки | твердая |
Возрастное ограничение | 16+ |
Вес | 1.84 |
Издательство | 4th Estate |
Отзывы (1)
- Booklight — 3 Августа 2024
Испанию очень люблю! Давно хотела изучать эту страну еще и с точки зрения кухни. Книга мне в этом помогает. Многие рецепты относительно просты в приготовлении. Больше всего я рада, что познакомилась с новыми для себя ингредиентами, например, шафран, рис Бомба или розмариновый мед, благодаря которым я могу приготовить вкусные, аутентичные блюда из разных регионов Испании.
Добавить отзыв
Книги: Кулинария. Ремесла 4th Estate
Категория 147 р. - 221 р.
Книги: Кулинария. Ремесла
Категория 147 р. - 221 р.
Книги: Кулинария. Ремесла: другие издатели
- 4th Estate
- Absolute Press
- Artisan
- Bantam press
- BBC books
- Bloomsbury
- Bluebird
- Century
- Chatto & Windus
- Collins
- Dorling Kindersley
- Ebury Press
- Harpercollins
- Hodder & Stoughton
- HQ
- Macmillan
- Michael Joseph
- National Trust Books
- Octopus
- Pan Macmillan
- Pavilion Books Group
- Penguin
- Penguin Books
- Penguin Life
- Phaidon
- Picador
- Pop Press
- Rizzoli
- Simon & Schuster
- Square Peg
- Thorsons
- Vermilion
- Vintage books
- Yellow Kite
- Не установлено