- Эзотерика
- Журналистские расследования. Публицистика
- Досуг. Развлечения
- История. Социология. Политика
- Естественные и технические науки
- Культура. Искусство
- Экономика. Бизнес
- Биографии. Мемуары
- Психология
- Туризм. Путешествия. Путеводители
- Спорт
- Медицина
- Дизайн. Мода. Фотография
- Философия. Религия
- Педагогика. Воспитание
- Научная литература
- Музыка
- Артбуки. Вселенные
Сравнить цены на книгу: Bras, The Tastes of Aubrac (без автора); Phaidon, 2022
- Издатель: Phaidon
- ISBN: 9781838662769
EAN: 9781838662769
- Книги: Кулинарные книги на иностранных языках
- ID:12286848
Сравнить цены
Последняя известная цена от 181 р. до 360 р. в 5 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
The story behind one of the most influential restaurants in the world, situated in the picturesque Aubrac region of France. With this long-awaited book, Sebastien Bras, son of legendary French chef Michel Bras, invites us through the doors of Le Suquet, his two Michelin star restaurant with dramatic views over the breath-taking countryside. Through never-before-published recipes and specially commissioned photography, Bras tells the story of his family, where cooking is not only passed from generation to generation but is constantly reinvented and imagined. Grounded and shaped by the terroir of his home in Aubrac, Bras' cuisine is internationally recognized as one of the most influential in the world, particularly for having raised vegetables and herbs to an art form. Featuring 40 iconic recipes, including Gargouillou of Young Herbs and Vegetables; Curry Cream Coulant; Onion Squash Aligot; and Potato Waffle filled with Beurre-noisette Cream; along with sumptuous and evocative images of the restaurant and surrounding landscape, Bras: The Tastes of Aubrac opens the Bras family album, showcasing the amazing story of a culinary tradition passing through generations of world-class chefs.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Формат | 214x290 |
Автор | Sebastien Bras |
Авторы | Sebastien Bras |
Переплёт | Твёрдый |
Год публикации | 2022 |
Язык | Английский |
Количество страниц | 272 |
Автор(ы) | без автора |
Переплет | Твёрдый |
Издатель | Phaidon |
Год издания | 2022 |
Кол-во страниц | 272 |
ISBN | 9781838662769 |
Обложка | твердый переплёт |
Жанр | кулинарные рецепты |
Вес | 1.38 |
Возрастное ограничение | 16+ |
Количество книг | 1 |
Издательство | Phaidon |
Тип обложки | твердая |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Кулинария. Ремесла
Категория 145 р. - 217 р.
Книги: Кулинария. Ремесла: другие издатели
- 4th Estate
- Absolute Press
- Artisan
- Bantam press
- BBC books
- Bloomsbury
- Bluebird
- Century
- Chatto & Windus
- Collins
- Dorling Kindersley
- Ebury Press
- Harpercollins
- Hodder & Stoughton
- HQ
- Macmillan
- Michael Joseph
- National Trust Books
- Octopus
- Pan Macmillan
- Pavilion Books Group
- Penguin
- Penguin Books
- Penguin Life
- Phaidon
- Picador
- Pop Press
- Rizzoli
- Simon & Schuster
- Square Peg
- Thorsons
- Vermilion
- Vintage books
- Yellow Kite
- Не установлено