Levant: Recipes and memories from the Middle East; HarperCollins

  • Издатель: Harpercollins
  • ISBN: 9780007448623
  • Книги: Кулинария
  • ID:5967622
Где купить

Цены

Последняя известная цена от 20 р. до 20 р. в 1 магазинах

В данный момент у нас нет информации о наличии данного товара в магазинах.
Вы можете поискать его на других площадках:

МагазинЦенаНаличие
Крупнейшая в Беларуси оптовая и розничная торговая сеть строительных материалов и инструментов
Мы предлагаем профессиональную консультацию, вежливое обслуживание, честные цены и быструю и аккуратную доставку
Промокоды на скидку
Мы трудимся, чтобы предложить максимальный выбор: товаров, способов оплаты, вариантов доставки — и лучший сервис
Промокоды на скидку
24shop - это возможность приобрести все необходимое в одном месте
Домотехника
5/5
Быстрая доставка. Мы доставляем товар по всей Беларуси в удобное для вас время
Промокоды на скидку
Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно!
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Описание

Anissa Helou’s Levant is a collection of mouth-watering recipes inspired by Anissa’s family and childhood in Beirut and Syria, and her travels around the exciting regions of the eastern Mediterranean and the Middle East.‘This treasure trove of a book is all you need, really, to cook the food of the Levant. It is as comprehensive and conclusive as it gets, but it also tells charming personal stories and masterfully takes you on a journey to all those enchanted lands.’ Yotam OttolenghiLevant, or rising of the sun, is the crossroads where western Asia, eastern Mediterranean and northwest Africa meet. A land that is culturally diverse but united by common culinary threads.In this personal tour Anissa introduces the stunning food of Syria, Lebanon, Turkey, Iran, Palestine and Jordan. She draws them together through the themes of family, farm, souks (markets), restaurants, bakeries and the sweetmakers and attempts to record the food traditions of countries that are changing beyond recognition and at risk of disappearing.Levant includes 150 inspired recipes for soups and sides, salads and mezze, meats, fish and vegetarian, sweets, preserves and breads. Dishes include Lemony Swiss Chard and Lentil Soup, Fried Eggs with Sumac, Kibbe Balls in Yoghurt Sauce, Cabbage and Tomato Salad, Sweet Pistachio Pie, Wild Chicory in Olive Oil with Caramelized Onion, Grilled Aubergines with Tahini Sauce, Turkish Cheese Pie, Lebanese Morning Bread, Halva, and Milk Pudding.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательHarperCollins
ISBN978-0-00-744862-3


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Кулинария Harpercollins

Категория 16 р. - 24 р.

Книги: Кулинария

Категория 16 р. - 24 р.

update
закладки (0) сравнение (0)

90 ms