- Эзотерика
- Журналистские расследования. Публицистика
- Досуг. Развлечения
- История. Социология. Политика
- Естественные и технические науки
- Культура. Искусство
- Экономика. Бизнес
- Биографии. Мемуары
- Психология
- Туризм. Путешествия. Путеводители
- Спорт
- Медицина
- Дизайн. Мода. Фотография
- Философия. Религия
- Педагогика. Воспитание
- Научная литература
- Музыка
- Артбуки. Вселенные
О книге: Jerusalem (Ottolenghi Yotam, Тамими Сами); Ebury Press, 2012
- Издатель: Ebury Press
- ISBN: 9780091943745
- Книги: Кулинарные книги на иностранных языках
- ID:13495847
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Формат | 204х278 |
Автор | Yotam Ottolenghi, Sami Tamimi |
Авторы | Yotam Ottolenghi; Sami Tamimi |
Переплёт | Твёрдый |
Год публикации | 2012 |
Язык | Английский |
Количество страниц | 320 |
Автор(ы) | Ottolenghi Yotam, Тамими Сами |
Переплет | Твёрдый |
Издатель | Ebury Press |
Год издания | 2012 |
Кол-во страниц | 320 |
ISBN | 978-0-09-194374-5 |
Сравнить цены
Последняя известная цена от 181 р. до 384 р. в 2 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
Winner of the Observer Food Monthly Cookbook of the Year 2013. Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi are the men behind the bestselling Ottolenghi: The Cookbook. Their chain of restaurants is famous for its innovative flavours, stylish design and superb cooking. At the heart of Yotam and Sami's food is a shared home city: Jerusalem. Both were born there in the same year, Sami on the Arab east side and Yotam in the Jewish west. Nearly 30 years later they met in London, and discovered they shared a language, a history, and a love of great food. Jerusalem sets 100 of Yotam and Sami's inspired, accessible recipes within the cultural and religious melting pot of this diverse city. With culinary influences coming from its Muslim, Jewish, Arab, Christian and Armenian communities and with a Mediterranean climate, the range of ingredients and styles is stunning. From recipes for soups (spicy frikkeh soup with meatballs), meat and fish (chicken with caramelized onion and cardamom rice, sea bream with harissa and rose), vegetables and salads (spicy beetroot, leek and walnut salad), pulses and grains (saffron rice with barberries and pistachios), to cakes and desserts (clementine and almond syrup cake), there is something new for everyone to discover. Packed with beautiful recipes and with gorgeous photography throughout, Jerusalem showcases sumptuous Ottolenghi dishes in a dazzling setting.
Смотри также о книге.
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Кулинария. Ремесла Ebury Press
Категория 145 р. - 218 р.
Книги: Кулинария. Ремесла
Категория 145 р. - 218 р.
Книги: Кулинария. Ремесла: другие издатели
- 4th Estate
- Absolute Press
- Artisan
- Bantam press
- BBC books
- Bloomsbury
- Bluebird
- Century
- Chatto & Windus
- Collins
- Dorling Kindersley
- Ebury Press
- Harpercollins
- Hodder & Stoughton
- HQ
- Macmillan
- Michael Joseph
- National Trust Books
- Octopus
- Pan Macmillan
- Pavilion Books Group
- Penguin
- Penguin Books
- Penguin Life
- Phaidon
- Picador
- Pop Press
- Rizzoli
- Simon & Schuster
- Square Peg
- Thorsons
- Vermilion
- Vintage books
- Yellow Kite
- Не установлено