- Эзотерика
- Журналистские расследования. Публицистика
- Досуг. Развлечения
- История. Социология. Политика
- Естественные и технические науки
- Культура. Искусство
- Экономика. Бизнес
- Биографии. Мемуары
- Психология
- Туризм. Путешествия. Путеводители
- Спорт
- Медицина
- Дизайн. Мода. Фотография
- Философия. Религия
- Педагогика. Воспитание
- Научная литература
- Музыка
- Артбуки. Вселенные
О книге: Fish & Shellfish (Stein Rick); BBC books, 2014
- Издатель: BBC books
- ISBN: 9781849908450
EAN: 9781849908450
- Книги: Кулинария. Ремесла
- ID:12049755
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Stein Rick |
Издатель | BBC books |
Год издания | 2014 |
Серия | BBC Books |
ISBN | 9781849908450 |
Обложка | твердый переплёт, суперобложка |
Кол-во страниц | 352 |
Возрастное ограничение | 16+ |
Количество страниц | 352 |
Тип обложки | твердая |
Вес | 1.53 |
Жанр | кулинарные рецепты |
Издательство | BBC books |
Количество книг | 1 |
Оформление обложки | суперобложка |
Сравнить цены
Последняя известная цена от 223 р. до 572 р. в 4 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
Rick Stein’s lifelong passion for cooking fish and shellfish has formed the foundation of his award-winning restaurants and taken him around the world, discovering innovative new recipes, exciting ingredients and the best preparation techniques.
In this completely revised, updated and re-designed edition – including brand new recipes – of his classic Seafood, Rick offers comprehensive and inspirational how-to's for choosing, cooking and enjoying fish, shellfish and more.
It includes a step-by-step guide to over 60 essential techniques to prepare all types of seafood: from poaching and salting fish to cleaning mussels and cooking lobster. Based on the methods taught at his Padstow seafood school, every step of Rick’s advice is illustrated with full-colour photographs for perfect results.
Over 120 recipes from across the world include light salads, delicious starters and spectacular main courses – from Monkfish Vindaloo and Rick's own version of Salt and Pepper Squid to deliciously simple classics like Grilled Sardines and Clams with Garlic and Nut Picada.
Complete with tips on buying, storing and sourcing sustainable fish, Rick Stein’s Fish and Shellfish is the essential companion for any fish-lover’s kitchen.
Смотри также о книге.
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Кулинария. Ремесла BBC books
Категория 178 р. - 267 р.
Книги: Кулинария. Ремесла
Категория 178 р. - 267 р.
Книги: Кулинария. Ремесла: другие издатели
- 4th Estate
- Absolute Press
- Artisan
- Bantam press
- BBC books
- Bloomsbury
- Bluebird
- Century
- Chatto & Windus
- Collins
- Dorling Kindersley
- Ebury Press
- Harpercollins
- Hodder & Stoughton
- HQ
- Macmillan
- Michael Joseph
- National Trust Books
- Octopus
- Pan Macmillan
- Pavilion Books Group
- Penguin
- Penguin Books
- Penguin Life
- Phaidon
- Picador
- Pop Press
- Rizzoli
- Simon & Schuster
- Square Peg
- Thorsons
- Vermilion
- Vintage books
- Yellow Kite
- Не установлено