- Эзотерика
- Журналистские расследования. Публицистика
- Досуг. Развлечения
- История. Социология. Политика
- Естественные и технические науки
- Культура. Искусство
- Экономика. Бизнес
- Биографии. Мемуары
- Психология
- Туризм. Путешествия. Путеводители
- Спорт
- Медицина
- Дизайн. Мода. Фотография
- Философия. Религия
- Педагогика. Воспитание
- Научная литература
- Музыка
- Артбуки. Вселенные
Complete Chinese Cookbook (Hom Ken); BBC books, 2011
- Издатель: BBC books
- ISBN: 9781849900829
EAN: 9781849900829
- Книги: Кулинария. Ремесла
- ID:12035828
Сравнить цены
Последняя известная цена от 216 р. до 547 р. в 4 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
Ken Hom is widely regarded as the world's leading authority on Oriental cuisine, and with the Complete Chinese Cookbook, he has created a seminal collection of his best-loved dishes. Beautifully illustrated with full colour photography, and popular favourites and new tastes to discover, this is the perfect addition to anyone's kitchen shelf.
With Cantonese stir-fries and spicy Sichuan favourites alongside new discoveries from the lesser-known culinary styles of Yunnan and Hong Kong, this comprehensive collection is filled with mouth-watering, accessible and easy recipes, demonstrating the amazing depth of flavour that is only now being fully appreciated in modern Chinese cuisine.
Set to become a kitchen classic, this all-encompassing cookery book guides you through the essential cooking techniques, equipment and ingredients, all with Ken's trusted blend of experience and enthusiasm. Featuring 250 recipes covering all aspects of Chinese food (including meat-based and vegetarian recipes), Ken offers tips and inspiration for a wealth of dishes that use simple, healthy ingredients to create quick and delicious meals.
Over the past 25 years Ken has brought Chinese cookery into mainstream British homes, and in this beautifully photographed cookbook, he brings together all of his expertise to offer the ultimate guide to the flavours of China.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Hom Ken |
Издатель | BBC books |
Год издания | 2011 |
Серия | BBC Books |
ISBN | 9781849900829 |
Обложка | твердый переплёт |
Кол-во страниц | 352 |
Издательство | BBC books |
Жанр | кулинарные рецепты |
Тип обложки | твердая |
Количество книг | 1 |
Вес | 1.26 |
Возрастное ограничение | 16+ |
Количество страниц | 352 |
Отзывы (1)
- Booklight — 4 Октября 2024
Мне подарил эту книгу мой муж, зная о том, как сильно я люблю китайскую кухню! Я уже попробовала пару рецептов и осталась очень довольна! Я еще раз убедилась в том, какой простой в приготовлении и вкусной может быть традиционная китайская еда. Здесь есть и мои любимые блюда, которые я хотела научиться готовить, например, сингапурская лапша, лапша «чао мян», жареный рис с яйцом и даже утка по-сычуаньски! Кроме того, в начале книги есть обширный раздел, в котором рассказывается об истории китайской кухни, ингредиентах и способах приготовления. Рекомендую!
Добавить отзыв
Книги: Кулинария. Ремесла BBC books
Категория 172 р. - 259 р.
Книги: Кулинария. Ремесла
Категория 172 р. - 259 р.
Книги: Кулинария. Ремесла: другие издатели
- 4th Estate
- Absolute Press
- Artisan
- Bantam press
- BBC books
- Bloomsbury
- Bluebird
- Century
- Chatto & Windus
- Collins
- Dorling Kindersley
- Ebury Press
- Harpercollins
- Hodder & Stoughton
- HQ
- Macmillan
- Michael Joseph
- National Trust Books
- Octopus
- Pan Macmillan
- Pavilion Books Group
- Penguin
- Penguin Books
- Penguin Life
- Phaidon
- Picador
- Pop Press
- Rizzoli
- Simon & Schuster
- Square Peg
- Thorsons
- Vermilion
- Vintage books
- Yellow Kite
- Не установлено