- Автомобильная электроника
- Техника для дома
- Техника для кухни
- Телефоны и связь
- Телевизоры, аудио, видео
- Красота и здоровье
- Компьютеры, ноутбуки, планшеты
- Фото- и видеотехника
- Встраиваемая техника
- Детские товары
- Для дома, дачи и ремонта
- Товары для дома
- Мебель
- Товары для спорта и отдыха
- Женщинам
- Мужчинам
- Детям
- Автотовары
- Инструменты, сантехника, все для сада
- Зоомагазин
- Строительство и ремонт
- Аптека
- Супермаркет
- Товары для творчества
Сравнить цены на книгу: The Garden Chef; PHAIDON, 2019
163 р.
- Издатель: Phaidon
- ISBN: 9780714878225
EAN: 9780714878225
- Книги: Кулинарные книги на иностранных языках
- ID:12346547
Сравнить цены (1)
Цена от 163 р. до 163 р. в 1 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
An exclusive glimpse into the gardens of the world's leading restaurants - and access to innovative recipes inspired by them For many chefs, their gardens are a direct extension of their kitchens. Whether a small rooftop in the city for growing herbs and spices, or a larger plot with fruit trees and vegetables, these fertile spots provide the ingredients and inspiration for countless seasonal dishes. The Garden Chef includes more than 100 imaginative garden-focused recipes from the restaurants featured and explores how 40 of the world's top chefs grown and cook with ingredients they choose to grow in their gardens, and provides a unique source of inspiration for green-fingered food-lovers. Explore fascinating stories and signature recipes from the kitchen gardens of 40 of the world's best chefs, both established and emerging talents, with a wealth of beautiful images to provide visual inspiration. The list of chefs includes Michel & Sebastien Bras, Manoella Buffara, Magnus Nilsson, Matt Orlando, Simon Rogan, Ben Shewry, and Alice Waters. The gardens are from around the globe and include traditional kitchen gardens, allotments polytunnels and raised beds, aeroponic roof gardens, greenhouses, and urban community farms and micro farms. The chefs featured offer insight into the growing methods they employ and provide information on key plants and varieties grown. The introduction is by Jeremy Fox, author of On Vegetables, also published by Phaidon.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Формат | 205x270 |
Переплёт | Мягкий |
Год публикации | 2019 |
Язык | Английский |
Количество страниц | 256 |
Переплет | Мягкий |
Издатель | PHAIDON |
Год издания | 2019 |
Кол-во страниц | 256 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги Phaidon
Категория 130 р. - 196 р.