The Garden Chef; PHAIDON, 2019

163 р.

  • Издатель: Phaidon
  • ISBN: 9780714878225
  • EAN: 9780714878225

  • Книги: Кулинарные книги на иностранных языках
  • ID:12346547
Где купить

Сравнить цены (1)

Цена от 163 р. до 163 р. в 1 магазинах

МагазинЦенаНаличие
Яндекс.Маркет
5/5
Кэшбэк в Яндекс.Маркет до 3.8%
Промокоды на скидку

27.06.2024
Более 10 лет мы занимаемся продажей компьютеров, ноутбуков и обслуживанием компьютерной техники.
Крупнейшая в Беларуси оптовая и розничная торговая сеть строительных материалов и инструментов
Мы предлагаем профессиональную консультацию, вежливое обслуживание, честные цены и быструю и аккуратную доставку
Мы трудимся, чтобы предложить максимальный выбор: товаров, способов оплаты, вариантов доставки — и лучший сервис
Промокоды на скидку
24shop - это возможность приобрести все необходимое в одном месте
Домотехника
5/5
Быстрая доставка. Мы доставляем товар по всей Беларуси в удобное для вас время
Промокоды на скидку
Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно!

Описание

An exclusive glimpse into the gardens of the world's leading restaurants - and access to innovative recipes inspired by them For many chefs, their gardens are a direct extension of their kitchens. Whether a small rooftop in the city for growing herbs and spices, or a larger plot with fruit trees and vegetables, these fertile spots provide the ingredients and inspiration for countless seasonal dishes. The Garden Chef includes more than 100 imaginative garden-focused recipes from the restaurants featured and explores how 40 of the world's top chefs grown and cook with ingredients they choose to grow in their gardens, and provides a unique source of inspiration for green-fingered food-lovers. Explore fascinating stories and signature recipes from the kitchen gardens of 40 of the world's best chefs, both established and emerging talents, with a wealth of beautiful images to provide visual inspiration. The list of chefs includes Michel & Sebastien Bras, Manoella Buffara, Magnus Nilsson, Matt Orlando, Simon Rogan, Ben Shewry, and Alice Waters. The gardens are from around the globe and include traditional kitchen gardens, allotments polytunnels and raised beds, aeroponic roof gardens, greenhouses, and urban community farms and micro farms. The chefs featured offer insight into the growing methods they employ and provide information on key plants and varieties grown. The introduction is by Jeremy Fox, author of On Vegetables, also published by Phaidon.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Формат205x270
ПереплётМягкий
Год публикации2019
ЯзыкАнглийский
Количество страниц256
ПереплетМягкий
ИздательPHAIDON
Год издания2019
Кол-во страниц256


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги Phaidon

закладки (0) сравнение (0)

8 ms