- Эзотерика
- Журналистские расследования. Публицистика
- Досуг. Развлечения
- История. Социология. Политика
- Естественные и технические науки
- Культура. Искусство
- Экономика. Бизнес
- Биографии. Мемуары
- Психология
- Туризм. Путешествия. Путеводители
- Спорт
- Медицина
- Дизайн. Мода. Фотография
- Философия. Религия
- Педагогика. Воспитание
- Научная литература
- Музыка
- Артбуки. Вселенные
Сравнить цены на книгу: Gelato, Ice Creams and Sorbets; Pavilion Books Group, 2015
- Издатель: Pavilion Books Group
- ISBN: 9781910496275
EAN: 9781910496275
- Книги: Кулинария. Ремесла
- ID:12012570
Сравнить цены
Последняя известная цена от 80 р. до 194 р. в 4 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
A celebration of the world's greatest chilled dessert, this book focuses on the specifically Italian origins of ices.
Many would later claim ices as their own, but gelati, sorbetti, granite and many more sweet treats from the icebox all had their beginnings in Italy. Cornettos overloaded with softly melting scoops of flavoursome heaven did not occur by chance – much went before – tales that need to be told! The Romans brought down blocks of frozen snow from the slopes of mount Etna to store in grottoes and man-made ice houses during the dry heat of summer. The icy slush was flavoured with fruit and honey syrup and it wasn't long before a lively trade in the new delicacy erupted amongst the fashionable nobility of the day. Soon everyone wanted ice; yet this was no passing fad and an enduring culinary legacy was born. As well as providing delicious recipes for everything from a divinely delicate pear and white wine sorbet to the most indulgent Zuccotto (a confection of chocolate, alcohol, cream and nuts), Gelato explores the fascinating myths, true stories and historic events behind the scenes. Packed with stunning photography, easy to follow instructions (many recipes do not require an ice cream maker), and interesting asides, this book fully justifies ice cream's reigning popularity as the world's number one comfort food.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Tubby Linda |
Издатель | Pavilion Books Group |
Год издания | 2015 |
ISBN | 9781910496275 |
Обложка | твердый переплёт |
Кол-во страниц | 160 |
Вес | 0.55 |
Количество страниц | 160 |
Количество книг | 1 |
Издательство | Pavilion Books Group |
Жанр | кулинарные рецепты |
Тип обложки | твердая |
Возрастное ограничение | 16+ |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Кулинария. Ремесла Pavilion Books Group
Категория 64 р. - 96 р.
Книги: Кулинария. Ремесла
Категория 64 р. - 96 р.
Книги: Кулинария. Ремесла: другие издатели
- 4th Estate
- Absolute Press
- Artisan
- Bantam press
- BBC books
- Bloomsbury
- Bluebird
- Century
- Chatto & Windus
- Collins
- Dorling Kindersley
- Ebury Press
- Harpercollins
- Hodder & Stoughton
- HQ
- Macmillan
- Michael Joseph
- National Trust Books
- Octopus
- Pan Macmillan
- Pavilion Books Group
- Penguin
- Penguin Books
- Penguin Life
- Phaidon
- Picador
- Pop Press
- Rizzoli
- Simon & Schuster
- Square Peg
- Thorsons
- Vermilion
- Vintage books
- Yellow Kite
- Не установлено