Bread Book. A Cookbook. Ideas and Innovations from the Future of Grain, Flour, and Fermentation; Random House, 2022

  • Издатель: Random House
  • ISBN: 9780399578847
  • EAN: 9780399578847

  • Книги: Нехудожественная литература на английском языке
  • ID:9863032
Где купить

Сравнить цены

Последняя известная цена от 168 р. до 240 р. в 2 магазинах

В данный момент у нас нет информации о наличии данного товара в магазинах.
Вы можете поискать его на других площадках:

МагазинЦенаНаличие
Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно! Кэшбэк в Лабиринт до 7%

Наличие уточняйте
09.11.2023
Более 10 лет мы занимаемся продажей компьютеров, ноутбуков и обслуживанием компьютерной техники.
Крупнейшая в Беларуси оптовая и розничная торговая сеть строительных материалов и инструментов
Мы предлагаем профессиональную консультацию, вежливое обслуживание, честные цены и быструю и аккуратную доставку
Мы трудимся, чтобы предложить максимальный выбор: товаров, способов оплаты, вариантов доставки — и лучший сервис
Промокоды на скидку
24shop - это возможность приобрести все необходимое в одном месте
Домотехника
5/5
Быстрая доставка. Мы доставляем товар по всей Беларуси в удобное для вас время
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Описание

Visionary baker Chad Robertson unveils what’s next in bread, drawing on a decade of innovation in grain farming, flour milling, and fermentation with all-new ground-breaking formulas and techniques for making his most nutrient-rich and sublime loaves, rolls, and more—plus recipes for nourishing meals that showcase them.

“The most rewarding thing about making bread is that the process of learning never ends. Every day is a new study . . . the possibilities are infinite.”—from the Introduction

More than a decade ago, Chad Robertson’s country levain recipe taught a generation of bread bakers to replicate the creamy crumb, crackly crust, and unparalleled flavor of his world-famous Tartine bread. His was the recipe that launched hundreds of thousands of sourdough starters and attracted a stream of understudies to Tartine from across the globe.

Now, in Bread Book, Robertson and Tartine’s director of bread, Jennifer Latham, explain how high-quality, sustainable, locally sourced grain and flours respond to hydration and fermentation to make great bread even better. Experienced bakers and novices will find Robertson’s and Latham’s primers on grain, flour, sourdough starter, leaven, discard starter, and factoring dough formulas refreshingly easy to understand and use.

With sixteen brilliant formulas for naturally leavened doughs—including country bread (now reengineered), rustic baguettes, flatbreads, rolls, pizza, and vegan and gluten-free loaves, plus tortillas, crackers, and fermented pasta made with discarded sourdough starter—Bread Book is the wild-yeast baker ’s flight plan for a voyage into the future of exceptional bread.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательRandom House
Формат190x245
АвторRobertson C.
АвторыRobertson C.
ПереплётТвёрдый
Год публикации2021
ЯзыкАнглийский
Количество страниц368
ПереплетТвёрдый
Год издания2022
Кол-во страниц368
ISBN978-0-399-57884-7


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Похожие товары

Книги: Кулинария. Ремесла

Категория 135 р. - 202 р.

закладки (0) сравнение (0)

12 ms