- Культура. Искусство
- Психология
- Домашние ремесла. Рукоделие
- Растениеводство
- Коллекционирование
- Публицистика
- Эзотерика. Парапсихология
- Медицина и здоровье
- История. Исторические науки
- Филологические науки
- Развлечения. Праздники
- Экономика. Бизнес
- Книги для родителей
- Кулинария
- Охота. Рыбалка. Собирательство
- Секс. Камасутра
- Туризм. Путеводители. Транспорт
- Философские науки. Социология
- Уход за животными
- Ремонт. Строительство. Интерьер
- Естественные науки
- Информационные технологии
- Фитнес. Спорт. Самооборона
- Красота. Этикет
- Государство и право. Юриспруденция
Food Product Development (Catherine Side); John Wiley & Sons Limited
- Издатель: John Wiley & Sons Limited
- ISBN: 9780470376669
- Книги: Техническая литература
- ID:6518624
Цены
Последняя известная цена от 463 р. до 463 р. в 1 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
Improve your product development success ratio! This IFT Basic Symposium is the collective work of a team of seasoned food industry consultants whose experiences and observations provide a «how to» guide of successful product and process development. Their information-packed presentations will deepen and broaden the food technologist's knowledge of food product development to the sphere beyond the laboratory. Authors address the following key components of product development: Managing the Product Development Process, Consumer & Market Research, Making It Happen, Cost & Pricing A case study and several short case history lessons illuminate product development from perspectives that include consumer and marketing needs, manufacturing ramifications, communication issues, food safety systems, shelf life techniques, and distribution elements.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Catherine Side |
Издатель | John Wiley & Sons Limited |
ISBN | 978-0-470-37666-9 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Технические науки John Wiley & Sons Limited
Категория 371 р. - 556 р.
Книги: Технические науки
Категория 371 р. - 556 р.