- Эзотерика
- Журналистские расследования. Публицистика
- Досуг. Развлечения
- История. Социология. Политика
- Естественные и технические науки
- Культура. Искусство
- Экономика. Бизнес
- Биографии. Мемуары
- Психология
- Туризм. Путешествия. Путеводители
- Спорт
- Медицина
- Дизайн. Мода. Фотография
- Философия. Религия
- Педагогика. Воспитание
- Научная литература
- Музыка
- Артбуки. Вселенные
Nistisima (Hayden Georgina); Bloomsbury, 2022
- Издатель: Bloomsbury
- ISBN: 9781526630681
EAN: 9781526630681
- Книги: Кулинария. Ремесла
- ID:12370298
Сравнить цены
Последняя известная цена от 199 р. до 531 р. в 4 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
No fads, no frills, just 120 vegan recipes that have stood the test of time from award-winning food writer Georgina Hayden, currently appearing on Channel 4's The Great Cookbook Challenge
Nistisima means fasting food – food eaten during Lent and other times of fasting observed by those of Orthodox faith. Mostly this involves giving up meat and dairy and instead using vegetables, pulses and grains to create easy, delicious dishes that all just happen to be vegan.
In this book, Georgina draws on the history and culture around nistisimo cooking in the Mediterranean, Middle East and Eastern Europe to share the simple, nutritious and flavour-packed recipes at the heart of the practice, including:
· Salatet malfouf cabbage slaw
· Briam ('Greek ratatouille')
· Pumpkin, raisin and harissa pie
· Kibbet el raheb, 'monks' soup'
· Jewelled lentil moutzentra
· Rizogalo rose rice pudding with roasted strawberries
· Moustokouloura spiced grape, honey and chocolate biscuits
Whether you're vegan, vegetarian, or simply want to eat more plant-based food, Nistisima offers you tried and tested recipes that celebrate the very best of this tradition – all bursting with flavour and all surprisingly vegan.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Hayden Georgina |
Издатель | Bloomsbury |
Год издания | 2022 |
ISBN | 9781526630681 |
Обложка | твердый переплёт |
Кол-во страниц | 304 |
Тип обложки | твердая |
Вес | 1.1 |
Количество страниц | 304 |
Возрастное ограничение | 16+ |
Количество книг | 1 |
Жанр | кулинарные рецепты |
Издательство | Bloomsbury |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Кулинария. Ремесла Bloomsbury
Категория 159 р. - 239 р.
Книги: Кулинария. Ремесла
Категория 159 р. - 239 р.
Книги: Кулинария. Ремесла: другие издатели
- 4th Estate
- Absolute Press
- Artisan
- Bantam press
- BBC books
- Bloomsbury
- Bluebird
- Century
- Chatto & Windus
- Collins
- Dorling Kindersley
- Ebury Press
- Harpercollins
- Hodder & Stoughton
- HQ
- Macmillan
- Michael Joseph
- National Trust Books
- Octopus
- Pan Macmillan
- Pavilion Books Group
- Penguin
- Penguin Books
- Penguin Life
- Phaidon
- Picador
- Pop Press
- Rizzoli
- Simon & Schuster
- Square Peg
- Thorsons
- Vermilion
- Vintage books
- Yellow Kite
- Не установлено