Sugar, I Love You. A Pastry Chef's Ode to Sugar in All Its Glory; Pavilion Books Group, 2021

от 192 р. до 330 р.

  • Издатель: Pavilion Books Group
  • ISBN: 9781911663829
  • EAN: 9781911663829

  • Книги: Кулинария. Ремесла
  • ID:11990808
Где купить

Сравнить цены (2)

Цена от 192 р. до 330 р. в 2 магазинах

МагазинЦенаНаличие
Наличные, б/н, visa, qiwi, webmoney, я.деньги Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно! Кэшбэк в Лабиринт до 7%

31.05.2024
Яндекс.Маркет
5/5
Кэшбэк в Яндекс.Маркет до 3.8%
Промокоды на скидку

31.05.2024
Более 10 лет мы занимаемся продажей компьютеров, ноутбуков и обслуживанием компьютерной техники.
Крупнейшая в Беларуси оптовая и розничная торговая сеть строительных материалов и инструментов
Мы трудимся, чтобы предложить максимальный выбор: товаров, способов оплаты, вариантов доставки — и лучший сервис
Мы предлагаем профессиональную консультацию, вежливое обслуживание, честные цены и быструю и аккуратную доставку
Домотехника
5/5
Быстрая доставка. Мы доставляем товар по всей Беларуси в удобное для вас время
Промокоды на скидку
24shop - это возможность приобрести все необходимое в одном месте

Описание

Ravneet Gill grew up loving sugar. For as long as she can remember it's been her friend and constant companion - from dairy milk fruit & nut bars, to kitkats, cornettos, treacle sponges, profiteroles and more (she really could go on). It's little wonder that she grew up to become a pastry chef working in some of London's most respected food institutions such as London St. John and Llewellyn's.

Having laid down the basics and demystified the technicalities of baking in her first book, The Pastry Chef's Guide, Rav is back to serve up some more gems to help you build up your baking armory. We're talking more cheesecakes (with influences from around the world), ultimate multi-layered, multi-textured cakes, sweet doughs such as devonshire splits and sweet, dimpled brunsvigers. Make the fryer your friend with sweet bombolini, fritters and classic ring donuts. Get fancy with plated desserts to impress your friends, with luminescent mousses and intricate entremets to take your breath away.

With more photographs and detailed recipes from beginning to end, Sugar, I Love You takes homemade patisserie to the next level with Rav's signature style, wit and easy-to-follow approach. Interspersed with anecdotes and essays on 'How not to be a sugar snob' and 'What to do when your dinner guest doesn't eat sugar?' , this book is bursting with colour, flavour and personality. Are you ready to take it to the next level? Rav thinks so…

Chapters Include: Biscuits; Cakes; Cheesecakes; Sweet Doughs; Fried Delights; Entrements; Ice Creams; Plated Desserts

Sugar, I Love You. A Pastry Chef's Ode to Sugar in All Its Glory - фото №1

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательPavilion Books Group
Год издания2021
ISBN9781911663829
Обложкатвердый переплёт
Кол-во страниц208


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Кулинария. Ремесла Pavilion Books Group

Категория 154 р. - 231 р.

Книги: Кулинария. Ремесла

Категория 154 р. - 231 р.

закладки (0) сравнение (0)

11 ms