The Latin American Cookbook (Martinez V., Gill N.); PHAIDON, 2021

  • Издатель: Phaidon
  • ISBN: 9781838663124
  • Книги: Кулинарные книги на иностранных языках
  • ID:10744234
Где купить

Цены

Последняя известная цена от 294 р. до 294 р. в 1 магазинах

В данный момент у нас нет информации о наличии данного товара в магазинах.
Вы можете поискать его на других площадках:

МагазинЦенаНаличие
Более 10 лет мы занимаемся продажей компьютеров, ноутбуков и обслуживанием компьютерной техники.
Крупнейшая в Беларуси оптовая и розничная торговая сеть строительных материалов и инструментов
Мы предлагаем профессиональную консультацию, вежливое обслуживание, честные цены и быструю и аккуратную доставку
Мы трудимся, чтобы предложить максимальный выбор: товаров, способов оплаты, вариантов доставки — и лучший сервис
Промокоды на скидку
24shop - это возможность приобрести все необходимое в одном месте
Домотехника
5/5
Быстрая доставка. Мы доставляем товар по всей Беларуси в удобное для вас время
Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно!
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Описание

Chef and Peruvian native Martinez (Central) celebrates the diverse cuisines found in South and Central America in this expansive cookbook. Whether considering dishes derived from Indigenous cuisines (like sweet amaranth bars used by Aztecs in rituals), influenced by European colonists (Bolivian spicy pork stew, an adaption of French fricassee), or adapted by immigrants (as is the case in an Argentine stuffed cheese pizza), he situates each recipe in fascinating cultural context. Before sharing the recipe for green banana and coconut milk tamales, for example, he explains that bananas arrived in the Americas by way of the Portuguese in the 16th century. Some dishes will be familiar to home cooks, such as Honduran tacos with refried beans and cheese—while others, including fried chicken blood and a lamb’s head soup, may appeal to the more adventurous. In addition to the food, Martinez includes alluring beverage recipes—including a pineapple ice cream topped with pipeno wine and grenadine syrup—and ends with a detailed glossary to define some of his recipes’ more obscure ingredients, such as cassava (also known as yuca) and aji amarillo (an orange chile used throughout the Andean region). This labor of love will appeal to readers interested in exploring the diversity of Latin American cuisine.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Формат193x278
АвторMartinez V., Gill N.
АвторыMartinez V.; Gill N.
ПереплётТвёрдый
Год публикации2021
ЯзыкАнглийский
Количество страниц432
Автор(ы)
ПереплетТвёрдый
ИздательPHAIDON
Год издания2021
Кол-во страниц432


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги Phaidon

закладки (0) сравнение (0)

10 ms