- Эзотерика
- Журналистские расследования. Публицистика
- Досуг. Развлечения
- История. Социология. Политика
- Естественные и технические науки
- Культура. Искусство
- Экономика. Бизнес
- Биографии. Мемуары
- Психология
- Туризм. Путешествия. Путеводители
- Спорт
- Медицина
- Дизайн. Мода. Фотография
- Философия. Религия
- Педагогика. Воспитание
- Научная литература
- Музыка
- Артбуки. Вселенные
О книге: Salt & Time: Recipes from a Russian Kitchen by Alissa Timoshkina; Mitchell Beazley, 2019
- Издатель: Mitchell Beazley
- ISBN: 9781784725389
EAN: 9781784725389
- Книги: Кулинарные книги на иностранных языках
- ID:7760847
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Timoshkina Alissa |
Переплет | Твёрдый |
Издатель | Mitchell Beazley |
Год издания | 2019 |
Кол-во страниц | 240 |
Серия | Eurodisc Cosmopolitan |
Формат | 196x248 |
Автор | Alissa Timoshkina |
Авторы | Alissa Timoshkina |
Переплёт | Твёрдый |
Год публикации | 2019 |
Язык | Английский |
Количество страниц | 240 |
ISBN | 9781784725389 |
Обложка | твердый переплёт |
Язык издания | eng |
Сравнить цены
Последняя известная цена от 73 р. до 137 р. в 4 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
Salt & Time will transform perceptions of the food of the former Soviet Union, and especially Siberia – the crossroads of Eastern European and Central Asian cuisine – with 100 inviting recipes adapted for modern tastes and Western kitchens, and evocative storytelling to explain and entice. Why not try the restorative Solyanka fish soup (a famous Russian hangover cure), savour the fragrant Chicken with prunes or treat yourself to some Napoleon cake. ‘Often we need distance and time, both to see things better and to feel closer to them. This is certainly true of the food of my home country, Russia – or Siberia, to be exact. When I think of Siberia, I hear the sound of fresh snow crunching beneath my feet. Today, whenever I crush sea salt flakes between my fingers as I cook, I think of that sound. In this book I feature recipes that are authentic to Siberia, classic Russian flavour combinations and my modern interpretations. You will find dishes from the pre-revolutionary era and the Soviet days, as well as contemporary approaches – revealing a cuisine that is vibrant, nourishing, exciting and above all relevant no matter the time or the place.’ – Alissa Timoshkina
Смотри также о книге.
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Кулинария. Ремесла Mitchell Beazley
Категория 59 р. - 88 р.
Книги: Кулинария. Ремесла
Категория 59 р. - 88 р.
Книги: Кулинария. Ремесла: другие издатели
- 4th Estate
- Absolute Press
- Artisan
- Bantam press
- BBC books
- Bloomsbury
- Bluebird
- Century
- Chatto & Windus
- Collins
- Dorling Kindersley
- Ebury Press
- Harpercollins
- Hodder & Stoughton
- HQ
- Macmillan
- Michael Joseph
- National Trust Books
- Octopus
- Pan Macmillan
- Pavilion Books Group
- Penguin
- Penguin Books
- Penguin Life
- Phaidon
- Picador
- Pop Press
- Rizzoli
- Simon & Schuster
- Square Peg
- Thorsons
- Vermilion
- Vintage books
- Yellow Kite
- Не установлено