Whole Grains and Health (Группа авторов); John Wiley & Sons Limited

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9781118939406
  • Книги: Техническая литература
  • ID:7853990
Где купить

Цены

Последняя известная цена от 507 р. до 507 р. в 1 магазинах

В данный момент у нас нет информации о наличии данного товара в магазинах.
Вы можете поискать его на других площадках:

МагазинЦенаНаличие
Более 10 лет мы занимаемся продажей компьютеров, ноутбуков и обслуживанием компьютерной техники.
Крупнейшая в Беларуси оптовая и розничная торговая сеть строительных материалов и инструментов
Мы предлагаем профессиональную консультацию, вежливое обслуживание, честные цены и быструю и аккуратную доставку
Мы трудимся, чтобы предложить максимальный выбор: товаров, способов оплаты, вариантов доставки — и лучший сервис
Промокоды на скидку
24shop - это возможность приобрести все необходимое в одном месте
Домотехника
5/5
Быстрая доставка. Мы доставляем товар по всей Беларуси в удобное для вас время
Промокоды на скидку
Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно!
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Описание

WHOLE GRAINS AND

HEALTH

The updated guide to whole grains and their integral role in nutritional health

In an increasingly health-conscious society, the potential benefits of whole grain products are of paramount importance to manufacturers, dieticians, and consumers alike.

Whole Grains and Health

covers all aspects of this crucial topic, presenting a data-driven study of whole grains’ functional components, associated biomarkers and overall impact upon human health. Now in its second edition, the text has been revised and expanded to include six new chapters and groundbreaking new data. This essential guide features:

Summaries of large research projects on the health effects of whole grain in Europe and the US

New data on the associations between whole grain consumption and risk of developing chronic diseases

Discussions of metabolomics and their use in addressing health effects and finding new biomarkers of both dietary exposure and health effects related to the diet

Information on the use of genomics in studies of how gene-expression profiles change in response to whole grain intake

Newly identified bioactive compounds in whole grains and whole grain fractions

The new EU regulations on health claims that affect whole grain food products

Providing information that will be of interest to food scientists, healthcare specialists and food industry professionals alike, the second edition of

Whole Grains and Health

is an essential resource for anyone concerned with the impact whole grains may have upon health.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
СерияАльба
ISBN978-1-118-93940-6


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Пищевая промышленность John Wiley & Sons Limited

Категория 406 р. - 609 р.

закладки (0) сравнение (0)

18 ms