- Радиоэлектроника. Связь
- Метрология, стандартизация и сертификация
- Горная промышленность. Металлургия
- Энергетика
- Машиностроение. Приборостроение
- Автоматика. Вычислительная техника
- Транспорт
- Легкая промышленность
- Полиграфия
- Строительство. Коммунальное хозяйство
- Электротехника. Электроника
- Робототехника и контроллеры
- Ремонт бытовых приборов
Whole Grains and Health (Группа авторов); John Wiley & Sons Limited
- Издатель: John Wiley & Sons Limited
- ISBN: 9781118939406
- Книги: Техническая литература
- ID:7853990
Цены
Последняя известная цена от 531 р. до 531 р. в 1 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
WHOLE GRAINS AND
HEALTH
The updated guide to whole grains and their integral role in nutritional health
In an increasingly health-conscious society, the potential benefits of whole grain products are of paramount importance to manufacturers, dieticians, and consumers alike.
Whole Grains and Health
covers all aspects of this crucial topic, presenting a data-driven study of whole grains’ functional components, associated biomarkers and overall impact upon human health. Now in its second edition, the text has been revised and expanded to include six new chapters and groundbreaking new data. This essential guide features:
Summaries of large research projects on the health effects of whole grain in Europe and the US
New data on the associations between whole grain consumption and risk of developing chronic diseases
Discussions of metabolomics and their use in addressing health effects and finding new biomarkers of both dietary exposure and health effects related to the diet
Information on the use of genomics in studies of how gene-expression profiles change in response to whole grain intake
Newly identified bioactive compounds in whole grains and whole grain fractions
The new EU regulations on health claims that affect whole grain food products
Providing information that will be of interest to food scientists, healthcare specialists and food industry professionals alike, the second edition of
Whole Grains and Health
is an essential resource for anyone concerned with the impact whole grains may have upon health.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Группа авторов |
Издатель | John Wiley & Sons Limited |
Серия | Альба |
ISBN | 978-1-118-93940-6 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Пищевая промышленность John Wiley & Sons Limited
Категория 425 р. - 637 р.
Книги: Пищевая промышленность: другие издатели
- John Wiley & Sons Limited
- RUGRAM
- Академия
- Академкнига/Учебник
- Альпина
- Альпина Паблишер
- БИБКОМ
- ВНИРО
- Вышэйшая школа
- Дашков и К
- Изд. В. Секачев
- Издательство ЛАНЬ
- Инфра-Инженерия
- ИНФРА-М
- Кнорус
- Лань
- Лань Спб
- Литрес
- Моркнига
- Неизвестный
- НИЦ ИНФРА-М
- Новосибирский государственный технический университет
- Норматика
- Омега-Л
- Проспект
- Ресторанные ведомости
- Секачев В. Издательство
- Страта
- Феникс
- Финансы и статистика
- Флинта
- Фолиант
- Форум
- Эксмо
- Юрайт