Biomolecules from Natural Sources

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 978-1-119-76961-3
  • Книги: мукомольное производство
  • ID:14127975
Где купить

Цены

Последняя известная цена от 485 р. до 485 р. в 1 магазинах

В данный момент у нас нет информации о наличии данного товара в магазинах.
Вы можете поискать его на других площадках:

МагазинЦенаНаличие
Более 10 лет мы занимаемся продажей компьютеров, ноутбуков и обслуживанием компьютерной техники.
Крупнейшая в Беларуси оптовая и розничная торговая сеть строительных материалов и инструментов
Мы предлагаем профессиональную консультацию, вежливое обслуживание, честные цены и быструю и аккуратную доставку
Мы трудимся, чтобы предложить максимальный выбор: товаров, способов оплаты, вариантов доставки — и лучший сервис
Промокоды на скидку
24shop - это возможность приобрести все необходимое в одном месте
Домотехника
5/5
Быстрая доставка. Мы доставляем товар по всей Беларуси в удобное для вас время
Промокоды на скидку
Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно!
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Описание

Biomolecules from Natural Sources An up-to-date exploration of new and novel biomolecules In Biomolecules from Natural Sources: Advances and Applications, a team of accomplished researchers delivers up-to-date information on various bioresources, bioprocessing, production, mechanisms of action for selective bioactivity, biochemistry, targeted therapeutic roles and the advancements made on their bioactive potentials of new and novel biomolecules. The book presents recent trends in new and novel biomolecules and their identification, characterization, and potential applications. The selected contributions canvas a variety of breakthroughs in the understanding and applications of naturally derived biomolecules. Biomolecules from Natural Sources: Advances and Applications is an exhaustive collection of research and information, as well as an insightful and interdisciplinary treatment of a rapidly developing field. Readers will also find: A thorough introduction to phenolics from natural sources and plant-based natural artemisinin and its biomedical applications Comprehensive explorations of protein structure, function, and specificity and the pharmacological potential of pigments Practical discussions of biomolecules obtained through food biotechnology and the biological activities of natural glycosides In-depth examinations of biomolecules from basil and their pharmacological significance Perfect for biotechnologists, food technologists, and plant biologists, Biomolecules from Natural Sources: Advances and Applications will also earn a place in the libraries of bioprocessing engineers, as well as undergraduate and postgraduate students of biochemistry.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
ISBN978-1-119-76961-3
Автор(ы)


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Пищевая промышленность John Wiley & Sons Limited

Категория 388 р. - 582 р.

закладки (0) сравнение (0)

15 ms