- Эзотерика
- Журналистские расследования. Публицистика
- Досуг. Развлечения
- История. Социология. Политика
- Кулинария. Ремесла
- Естественные и технические науки
- Культура. Искусство
- Экономика. Бизнес
- Биографии. Мемуары
- Психология
- Туризм. Путешествия. Путеводители
- Спорт
- Дизайн. Мода. Фотография
- Философия. Религия
- Педагогика. Воспитание
- Научная литература
- Музыка
- Артбуки. Вселенные
Nutrition and Arthritis (Margaret Rayman); John Wiley & Sons Limited
Цены
Последняя известная цена от 351 р. до 351 р. в 1 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
Arthritis affects millions of people throughout the world and while its treatment is usually medical or surgical, there exists an increasingly large body of evidence concerning the positive effects of nutrition on the condition. There are over two hundred forms of rheumatoid disease, with conditions varying in prevalence. In this important title the authors have focussed on osteoarthritis (OA) and rheumatoid arthritis (RA), the most common arthritic diseases with the largest body of dietary data. Including coverage of disease incidence and prevalence, pathology, aetiology and measures of disease assessment and dietary risk factors, Nutrition and Arthritis is a clear, concise and user-friendly book gathering the latest research to bring the reader state-of-the-art information on: Micronutrients (e.g. vitamins C, D and selenium), food supplements and their potential to ameliorate arthritis Polyunsaturated fatty acids, with particular attention paid to n-3 fatty acids Glucosamine and chondroitin The value of exclusion, vegetarian, vegan and other dietary approaches Nutritionists and dietitians, including those working in the health services, rheumatologists, orthopaedic surgeons, general practitioners, osteopaths and commercial organisations involved in the formulation of dietary supplements will find this book an important and practical reference source. Libraries in medical schools and universities and research establishments where nutrition, dietetics and food science are studied and taught will find it a valuable addition to their shelves.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Margaret Rayman |
Издатель | John Wiley & Sons Limited |
ISBN | 978-1-4051-7287-5 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Медицина John Wiley & Sons Limited
Категория 281 р. - 421 р.
Книги: Медицина
Категория 281 р. - 421 р.
Книги: Медицина: другие издатели
- Bloomsbury
- Dorling Kindersley
- Harpercollins
- John Wiley & Sons Limited
- Kitobxon
- Penguin
- Penguin Life
- Ridero
- Tektime S.r.l.s.
- Vermilion
- Vintage books
- Амрита-Русь
- Весь
- Весь СПб
- Вышэйшая школа
- ГЭОТАР-Медиа
- Деметра
- Золотое сечение
- ИГ "Весь"
- Издательские решения
- Издательский дом “Белорусская наука”
- Издательство АСТ
- Издательство ЛАНЬ
- ИСЭРТ РАН
- Кнорус
- Крылов
- Литрес
- Мультимедийное издательство Стрельбицкого
- Научная книга
- РИПОЛ классик
- СпецЛит
- Феникс
- Центрполиграф
- Эксмо
- Юрайт