- Эзотерика
- Журналистские расследования. Публицистика
- Досуг. Развлечения
- История. Социология. Политика
- Кулинария. Ремесла
- Естественные и технические науки
- Культура. Искусство
- Экономика. Бизнес
- Биографии. Мемуары
- Психология
- Туризм. Путешествия. Путеводители
- Спорт
- Дизайн. Мода. Фотография
- Философия. Религия
- Педагогика. Воспитание
- Научная литература
- Музыка
- Артбуки. Вселенные
Foodomics. Advanced Mass Spectrometry in Modern Food Science and Nutrition; John Wiley & Sons Limited
Цены
Последняя известная цена от 394 р. до 394 р. в 1 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
Provides the latest «-omics» tools to advance the study of food and nutrition The rapidly emerging field of foodomics examines food and nutrition by applying advanced «-omics» technologies in order to improve people's health, well-being, and knowledge. Using tools from genomics, transcriptomics, epigenomics, proteomics, and metabolomics, foodomics offers researchers new analytical approaches to solve a myriad of current challenges in food and nutrition science. This book presents the fundamentals of foodomics, exploring the use of advanced mass spectrometry techniques in food science and nutrition in the post-genomic era. The first chapter of the book offers an overview of foodomics principles and applications. Next, the book covers: Modern instruments and methods of proteomics, including the study and characterization of food quality, antioxidant food supplements, and food allergens Advanced mass spectrometry-based methods to study transgenic foods and the microbial metabolome Mass spectrometry-based metabolomics in nutrition and health research Foodomics' impact on our current understanding of micronutrients (phenolic compounds and folates), optimal nutrition, and personalized nutrition and diet related diseases Principles and practices of lipidomics and green foodomics Use of chemometrics in mass spectrometry and foodomics The final chapter of Foodomics explores the potential of systems biology approaches in food and nutrition research. All the chapters conclude with references to the primary literature, enabling readers to explore individual topics in greater depth. With contributions from a team of leading pioneers in foodomics, this book enables students and professionals in food science and nutrition to take advantage of the latest tools to advance their research and open up new areas of food and nutrition investigation.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Alejandro Cifuentes |
Издатель | John Wiley & Sons Limited |
ISBN | 978-1-118-53731-2 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Медицина John Wiley & Sons Limited
Категория 315 р. - 473 р.
Книги: Медицина: другие издатели
- Bloomsbury
- Dorling Kindersley
- Harpercollins
- John Wiley & Sons Limited
- Kitobxon
- Penguin
- Penguin Life
- Ridero
- Tektime S.r.l.s.
- Vermilion
- Vintage books
- Амрита-Русь
- Весь
- Весь СПб
- Вышэйшая школа
- ГЭОТАР-Медиа
- Деметра
- Золотое сечение
- ИГ "Весь"
- Издательские решения
- Издательский дом “Белорусская наука”
- Издательство АСТ
- Издательство ЛАНЬ
- ИСЭРТ РАН
- Кнорус
- Крылов
- Литрес
- Мультимедийное издательство Стрельбицкого
- Научная книга
- РИПОЛ классик
- СпецЛит
- Феникс
- Центрполиграф
- Эксмо
- Юрайт