- Эзотерика
- Журналистские расследования. Публицистика
- Досуг. Развлечения
- История. Социология. Политика
- Кулинария. Ремесла
- Естественные и технические науки
- Культура. Искусство
- Экономика. Бизнес
- Биографии. Мемуары
- Психология
- Туризм. Путешествия. Путеводители
- Спорт
- Дизайн. Мода. Фотография
- Философия. Религия
- Педагогика. Воспитание
- Научная литература
- Музыка
- Артбуки. Вселенные
Practical Food Microbiology (Diane Roberts); John Wiley & Sons Limited
Цены
Последняя известная цена от 446 р. до 446 р. в 1 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
The main approaches to the investigation of food microbiology in the laboratory are expertly presented in this, the third edition of the highly practical and well-established manual. The new edition has been thoroughly revised and updated to take account of the latest legislation and technological advances in food microbiology, and offers a step-by-step guide to the practical microbiological examination of food in relation to public health problems. It provides ‘tried and tested’ standardized procedures for official control laboratories and those wishing to provide a competitive and reliable food examination service. The Editors are well respected, both nationally and internationally, with over 20 years of experience in the field of public health microbiology, and have been involved in the development of food testing methods and microbiological criteria. The Public Health Laboratory Service (PHLS) has provided microbiological advice and scientific expertise in the examination of food samples for more than half a century. The third edition of Practical Food Microbiology: Includes a rapid reference guide to key microbiological tests for specific foods Relates microbiological assessment to current legislation and sampling plans Includes the role of new approaches, such as chromogenic media and phage testing Discusses both the theory and methodology of food microbiology Covers new ISO, CEN and BSI standards for food examination Includes safety notes and hints in the methods
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Diane Roberts |
Издатель | John Wiley & Sons Limited |
ISBN | 978-0-470-75748-2 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Медицина John Wiley & Sons Limited
Категория 357 р. - 535 р.
Книги: Медицина: другие издатели
- Bloomsbury
- Dorling Kindersley
- Harpercollins
- John Wiley & Sons Limited
- Kitobxon
- Penguin
- Penguin Life
- Ridero
- Tektime S.r.l.s.
- Vermilion
- Vintage books
- Амрита-Русь
- Весь
- Весь СПб
- Вышэйшая школа
- ГЭОТАР-Медиа
- Деметра
- Золотое сечение
- ИГ "Весь"
- Издательские решения
- Издательский дом “Белорусская наука”
- Издательство АСТ
- Издательство ЛАНЬ
- ИСЭРТ РАН
- Кнорус
- Крылов
- Литрес
- Мультимедийное издательство Стрельбицкого
- Научная книга
- РИПОЛ классик
- СпецЛит
- Феникс
- Центрполиграф
- Эксмо
- Юрайт