- Культура. Искусство
- Психология
- Домашние ремесла. Рукоделие
- Растениеводство
- Коллекционирование
- Публицистика
- Эзотерика. Парапсихология
- Медицина и здоровье
- История. Исторические науки
- Филологические науки
- Развлечения. Праздники
- Экономика. Бизнес
- Книги для родителей
- Кулинария
- Охота. Рыбалка. Собирательство
- Секс. Камасутра
- Туризм. Путеводители. Транспорт
- Философские науки. Социология
- Уход за животными
- Ремонт. Строительство. Интерьер
- Естественные науки
- Информационные технологии
- Фитнес. Спорт. Самооборона
- Красота. Этикет
- Государство и право. Юриспруденция
Practical Ethics for Food Professionals. Ethics in Research, Education and the Workplace; John Wiley & Sons Limited
- Издатель: John Wiley & Sons Limited
- ISBN: 9781118506417
- Книги: Техническая литература
- ID:5984130
Цены
Последняя известная цена от 613 р. до 613 р. в 1 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
This book offers a practical guide to the most pressing ethical issues faced by those working in food manufacturing and associated industries. Early chapters look at the fundamentals of ethical thinking and how lessons of medical ethics might be applied to the food industry. The book then addresses some issues specifically relevant to the food industry, including treatment of animals; the use of genetically modified organisms; food product advertising; health claims and sustainability. Several further chapters present case studies which show how ethical thinking can be applied in real life examples. This volume should be on the desk of every food industry professional responsible for important decisions about science, marketing, resources, sustainability, the environment and people.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Ritson Christopher |
Издатель | John Wiley & Sons Limited |
ISBN | 978-1-118-50641-7 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Технические науки John Wiley & Sons Limited
Категория 490 р. - 736 р.
Книги: Технические науки
Категория 490 р. - 736 р.