- Культура. Искусство
- Психология
- Домашние ремесла. Рукоделие
- Растениеводство
- Коллекционирование
- Публицистика
- Эзотерика. Парапсихология
- Медицина и здоровье
- История. Исторические науки
- Филологические науки
- Развлечения. Праздники
- Экономика. Бизнес
- Книги для родителей
- Кулинария
- Охота. Рыбалка. Собирательство
- Секс. Камасутра
- Туризм. Путеводители. Транспорт
- Философские науки. Социология
- Уход за животными
- Ремонт. Строительство. Интерьер
- Естественные науки
- Информационные технологии
- Фитнес. Спорт. Самооборона
- Красота. Этикет
- Государство и право. Юриспруденция
Resistant Starch. Sources, Applications and Health Benefits; John Wiley & Sons Limited
- Издатель: John Wiley & Sons Limited
- ISBN: 9781118528730
- Книги: Техническая литература
- ID:5983179
Цены
Последняя известная цена от 613 р. до 613 р. в 1 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
The discovery of resistant starch is considered one of the major developments in our understanding of the importance of carbohydrates for health in the past twenty years. Resistant starch, which is resistant to digestion and absorption in the human small intestine with complete or partial fermentation in the large intestine, is naturally present in foods. Resistant Starch: Sources, Applications and Health Benefits covers the intrinsic and extrinsic sources of resistant starch in foods, and compares different methods of measuring resistant starch and their strengths and limitations. Applications in different food categories are fully covered, with descriptions of how resistant starch performs in bakery, dairy, snack, breakfast cereals, pasta, noodles, confectionery, meat, processed food and beverage products.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Maningat Clodualdo C. |
Издатель | John Wiley & Sons Limited |
ISBN | 978-1-118-52873-0 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Технические науки John Wiley & Sons Limited
Категория 490 р. - 736 р.
Книги: Технические науки
Категория 490 р. - 736 р.