- Автомобильная электроника
- Техника для дома
- Техника для кухни
- Телефоны и связь
- Телевизоры, аудио, видео
- Красота и здоровье
- Компьютеры, ноутбуки, планшеты
- Фото- и видеотехника
- Встраиваемая техника
- Детские товары
- Для дома, дачи и ремонта
- Товары для дома
- Мебель
- Товары для спорта и отдыха
- Женщинам
- Мужчинам
- Детям
- Автотовары
- Инструменты, сантехника, все для сада
- Зоомагазин
- Строительство и ремонт
- Аптека
- Супермаркет
- Товары для творчества
О книге: India cookbook (Pushpesh Pant); PHAIDON, 2010
411 р.
- Издатель: Phaidon
- ISBN: 9780714859026
EAN: 9780714859026
- Книги: Кулинарные книги на иностранных языках
- ID:8783783
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Pushpesh Pant |
Переплет | Твёрдый |
Издатель | PHAIDON |
Год издания | 2010 |
Кол-во страниц | 960 |
Формат | 180x270 |
Автор | Pushpesh Pant |
Авторы | Pushpesh Pant |
Переплёт | Твёрдый |
Год публикации | 2010 |
Язык | Английский |
Количество страниц | 960 |
Сравнить цены (1)
Цена от 411 р. до 411 р. в 1 магазинах
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
"India: The Cookbook" is the first comprehensive guide to Indian cooking, with over 1,000 recipes covering every aspect of India's rich and colourful culinary heritage. Unlike many other Indian cookbooks, it is written by an Indian culinary academic and cookbook author who lives and works in Delhi, and the recipes are a true reflection of how traditional dishes are really cooked all over India. They have been carefully edited to ensure that they are simple to follow and achievable in western kitchens, with detailed information about authentic cooking utensils and ingredients. Indian food has been hugely popular in the UK for many years, and the appetite for Indian food shows no sign of diminishing. Now, for the first time, a definitive, wide-ranging and authoritative book on authentic Indian food is available, making it simple to prepare your favourite Indian dishes at home, alongside less well-known dishes such as bataer masalydaar (marinated quails cooked with almonds, chillies and green cardamom), or sambharachi kodi (Goan prawn curry with coconut and tamarind). The comprehensive chapters on breads, pickles, spice pastes and chutneys contain a wide variety of recipes rarely seen in Indian cookbooks, such as bagarkhani roti (a rich sweet bread with raisins, cardamom and poppy seeds) and tamatar ka achar (tomato and mustard-seed pickle). "India: The Cookbook" is the only book on Indian food you'll ever need.
Смотри также о книге.
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги Phaidon
Категория 328 р. - 493 р.