О книге: A Modern Way to Eat. Over 200 Satisfying, Everyday Vegetarian Recipes; 4th Estate, 2014

  • Издатель: 4th Estate
  • ISBN: 9780007516704
  • EAN: 9780007516704

  • Книги: Кулинария. Ремесла
  • ID:12002624
Где купить

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
Издатель4th Estate
Год издания2014
ISBN9780007516704
Обложкатвердый переплёт
Кол-во страниц352
Вес1.24
Количество книг1
Тип обложкитвердая
Жанркулинарные рецепты
Количество страниц352
Возрастное ограничение16+
Издательство4th Estate


Сравнить цены

Последняя известная цена от 160 р. до 503 р. в 4 магазинах

В данный момент у нас нет информации о наличии данного товара в магазинах.
Вы можете поискать его на других площадках:

МагазинЦенаНаличие
Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно!

Наличие уточняйте
21.11.2024
Яндекс.Маркет
5/5
Кэшбэк в Яндекс.Маркет до 3.8%
Промокоды на скидку

Наличие уточняйте
20.06.2024
Повышенный кешбэк до 40%

Наличие уточняйте
21.12.2024
Крупнейшая в Беларуси оптовая и розничная торговая сеть строительных материалов и инструментов
Мы предлагаем профессиональную консультацию, вежливое обслуживание, честные цены и быструю и аккуратную доставку
Промокоды на скидку
Мы трудимся, чтобы предложить максимальный выбор: товаров, способов оплаты, вариантов доставки — и лучший сервис
Промокоды на скидку
24shop - это возможность приобрести все необходимое в одном месте
Домотехника
5/5
Быстрая доставка. Мы доставляем товар по всей Беларуси в удобное для вас время

Описание

A modern vegetarian cookbook packed with quick, healthy and fresh recipes, that fits perfectly with how we want to eat now.

How we want to eat is changing. More and more people want to cook without meat a couple of nights a week, or are looking for interesting ideas for dishes for their vegetarian friends (whilst pushing their own vegetarian repertoire beyond a red onion and goat’s cheese tart or a mushroom risotto). At the same time we want to eat food that is a little lighter, a little healthier, a little easier on our pockets, but that won’t have us chopping mountains of veg or slaving over the stove for hours.

Anna Jones is a brilliant young cook and food writer, who worked with Jamie Oliver for many years. Her first cookbook is a totally modern take on vegetarian eating – recipes that are healthy, nourishing, truly tasty and satisfying, introducing new dishes that are simple to make. Based on how Anna likes to eat day to day, ‘A Modern Way to Eat’ covers everything from a blueberry and amaranth porridge to start the day to a quick autumn root panzanella or avocado, butterbean and miso salad for lunch; a tomato and coconut cassoulet, pistachio and squash galette, or mint, ricotta and courgette polpette for dinner.

Packed with recipes that explore the full breadth of vegetarian ingredients – different grains, nuts, seeds and seasonal vegetables – and alternative approaches to cooking that avoid too much dairy or heavy carbs and gluten, this is a cookbook for how we want to eat now.

A Modern Way to Eat. Over 200 Satisfying, Everyday Vegetarian Recipes - фото №1

Смотри также о книге.

Отзывы (0)




Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Кулинария. Ремесла 4th Estate

Категория 128 р. - 192 р.

Книги: Кулинария. Ремесла

Категория 128 р. - 192 р.

закладки (0) сравнение (0)

6 ms