Modernist Cuisine (Натан Мирвольд); Taschen, 2011
- Издатель: Taschen
- ISBN: 9780982761007
- Книги: Кулинарные книги на иностранных языках
- ID:6803977
Сравнить цены
Последняя известная цена от 1702 р. до 2153 р. в 2 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
Modernist Cuisine is an interdisciplinary team in Bellevue, Washington, founded and led by Nathan Myhrvold. The group includes scientists, research and development chefs, and a full editorial team—all dedicated to advancing the state of culinary art through the creative application of scientific knowledge and experimental techniques. Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking is an encyclopedic treatment of cooking. Its six volumes of 2,438 pages explore the history of cuisine and explain the science of cooking in a way that’s accessible to both professional chefs and home cooks. Created by a team of scientists, chefs, editors, and writers, these volumes explore research spanning the field of culinary science, with careful attention to practicality and applicability in the kitchen. Through gorgeous illustrations and otherworldly techniques, this set will inspire you to innovate in your own kitchen.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Переплет | Твёрдый |
Издатель | Taschen |
Год издания | 2011 |
Кол-во страниц | 2478 стр. (цветные иллюстрации) |
Автор(ы) | Натан Мирвольд |
ISBN | 978-0-9827610-0-7 |
Серия | Фотоальбомы |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Похожие товары
Книги: Фотоальбомы: другие издатели
- ArtSpace
- Brauberg
- Diesel
- Fotografia
- Image Art
- Miland
- Mitsubishi Electric
- Paulsen
- Steidl
- Taschen
- TeNeues
- Walther
- Арт Узор
- Арт-родник
- АСТ
- Бомбора
- Бук Хаус
- Деком
- Добрая книга
- Золотой лев
- Издательство «АСТ»
- ИЗДАТЕЛЬСТВО "АСТ"
- КоЛибри
- Кучково поле
- Лики России
- Манн, Иванов и Фербер
- МДФ
- ООО "Издательство "Эксмо"
- Росфото
- Семейные традиции
- Снег
- ФГБУК Государственный русский музей
- Феникс-Презент
- Харвест
- Эксмо