- Культура. Искусство
- Психология
- Домашние ремесла. Рукоделие
- Растениеводство
- Коллекционирование
- Публицистика
- Эзотерика. Парапсихология
- Медицина и здоровье
- История. Исторические науки
- Филологические науки
- Развлечения. Праздники
- Экономика. Бизнес
- Книги для родителей
- Кулинария
- Охота. Рыбалка. Собирательство
- Секс. Камасутра
- Туризм. Путеводители. Транспорт
- Философские науки. Социология
- Уход за животными
- Ремонт. Строительство. Интерьер
- Естественные науки
- Информационные технологии
- Фитнес. Спорт. Самооборона
- Красота. Этикет
- Государство и право. Юриспруденция
Chemical Food Safety (Jim Riviere E.); John Wiley & Sons Limited
- Издатель: John Wiley & Sons Limited
- ISBN: 9780470376584
- Книги: Техническая литература
- ID:6517823
Цены
Последняя известная цена от 337 р. до 337 р. в 1 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
Chemical Food Safety: A Scientist's Perspective introduces readers to the science of risk assessment as applied to food safety and offers relevant, current information on research and statistics, chemicals, biotechnology issues, and emerging diseases that challenge the risk assessment strategies of toxicology and microbiology. Riviere investigates the potential health consequences of pesticides, food additives and drugs, demonstrating how science can be applied to make risk assessments. He differentiates between “real risks” and “phantom risks,” unearthing numerous fallacies in the public perception of risk assessment and evidence of people’s intolerance to certain types of risks—no matter how remote. Chemical Food Safety is based on credible, scientifically correct data rather than irrational fears propagated by media coverage concerning food safety. The book explores these riveting topics: *food security and the world of bioterrorism, *toxicity of natural compounds and artificial additives in foods, *the toxicology of pesticides in food, *issues of biotechnology and genetically modified food, *other compelling issues in chemical food safety.With its focus on how the results of toxicology are applied in the real world, Chemical Food Safety: A Scientist’s Perspective will be a valuable addition to the libraries of food scientists, dieticians, animal producers, veterinarians and anyone else with a professional or personal interest in risk assessment, toxicology, epidemiology or food safety.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Jim Riviere E. |
Издатель | John Wiley & Sons Limited |
ISBN | 978-0-470-37658-4 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Технические науки John Wiley & Sons Limited
Категория 269 р. - 404 р.
Книги: Технические науки
Категория 269 р. - 404 р.