A History of Food (Группа авторов); John Wiley & Sons Limited

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9781444305142
  • Книги: Историческая литература
  • ID:6510598
Где купить

Цены

Последняя известная цена от 125 р. до 125 р. в 1 магазинах

В данный момент у нас нет информации о наличии данного товара в магазинах.
Вы можете поискать его на других площадках:

МагазинЦенаНаличие
Мы предлагаем профессиональную консультацию, вежливое обслуживание, честные цены и быструю и аккуратную доставку
Мы трудимся, чтобы предложить максимальный выбор: товаров, способов оплаты, вариантов доставки — и лучший сервис
Промокоды на скидку
Быстрая доставка. Мы доставляем товар по всей Беларуси в удобное для вас время
Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно!
Крупнейшая в Беларуси оптовая и розничная торговая сеть строительных материалов и инструментов
Более 10 лет мы занимаемся продажей компьютеров, ноутбуков и обслуживанием компьютерной техники.
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Описание

The story of cuisine and the social history of eating is a fascinating one, and Maguelonne Toussaint-Samat covers all its aspects in this classic history. New expanded edition of a classic book, originally published to great critical acclaim from Raymond Blanc, The New York Times, The Sunday Telegraph, The Independent and more Tells the story of man’s relationship with food from earliest times to the present day Includes a new foreword by acclaimed food writer Betty Fussell, a preface by the author, updated bibliography, and a new chapter bringing the story up to date New edition in jacketed hardback, with c.70 illustrations and a new glossy color plate section «Indispensable, and an endlessly fascinating book. The view is staggering. Not a book to digest at one or several sittings. Savor it instead, one small slice at a time, accompanied by a very fine wine.» –New York Times «This book is not only impressive for the knowledge it provides, it is unique in its integration of historical anecdotes and factual data. It is a marvellous reference to a great many topics.» –Raymond Blanc «Quirky, encyclopaedic, and hugely entertaining. A delight.» –Sunday Telegraph «It's the best book when you are looking for very clear but interesting stories. Everything is cross-referenced to an extraordinary degree, which is great because the information given is so complex and interweaving.» –The Independent «A History of Food is a monumental work, a prodigious feat of careful scholarship, patient research and attention to detail. Full of astonishing but insufficiently known facts.» –Times Higher Education Supplement

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN978-1-4443-0514-2


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Современная проза John Wiley & Sons Limited

Категория 100 р. - 150 р.

Книги: Современная проза

Категория 100 р. - 150 р.

закладки (0) сравнение (0)

326 ms