The Chemistry of Food (Jan Velisek); John Wiley & Sons Limited

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9781118383834
  • Книги: Техническая литература
  • ID:6508430
Где купить

Цены

Последняя известная цена от 743 р. до 743 р. в 1 магазинах

В данный момент у нас нет информации о наличии данного товара в магазинах.
Вы можете поискать его на других площадках:

МагазинЦенаНаличие
Крупнейшая в Беларуси оптовая и розничная торговая сеть строительных материалов и инструментов
Мы предлагаем профессиональную консультацию, вежливое обслуживание, честные цены и быструю и аккуратную доставку
Промокоды на скидку
Мы трудимся, чтобы предложить максимальный выбор: товаров, способов оплаты, вариантов доставки — и лучший сервис
Промокоды на скидку
24shop - это возможность приобрести все необходимое в одном месте
Домотехника
5/5
Быстрая доставка. Мы доставляем товар по всей Беларуси в удобное для вас время
Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно!
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Описание

A core subject in food Science, food chemistry is the study of the chemical composition, processes and interactions of all biological and non-biological components of foods. This book is an English language translation of the author's Czech-language food chemistry textbook. The first half of the book contains an introductory chapter and six chapters dealing with main macro- and micronutrients, and the essential nutritional factors that determine the nutritional and energy value of food raw materials and foods. It includes chapters devoted to amino acids, peptides and proteins, fats and other lipids, carbohydrates, vitamins, mineral substances and water. The second half of the book deals with compounds responsible for odour, taste and colour that determine the sensory quality of food materials and foods. It further includes chapters devoted to antinutritional, toxic and other biologically active substances, food additives and contaminants. Students, teachers and food technologists will find this book an essential reference on detailed information about the changes and reactions that occur during food processing and storage and possibilities how to manage them. Nutritionists and those who are interested in healthy nutrition will find information about nutrients, novel foods, organic foods, nutraceuticals, dietary supplements, antinutritional factors, food additives and contaminants.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN978-1-118-38383-4


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки John Wiley & Sons Limited

Категория 594 р. - 891 р.

закладки (0) сравнение (0)

76 ms