Food Borne Pathogens and Antibiotic Resistance; John Wiley & Sons Limited

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9781119139164
  • Книги: Прочая образовательная литература
  • ID:6001829
Где купить

Цены

Последняя известная цена от 550 р. до 550 р. в 1 магазинах

В данный момент у нас нет информации о наличии данного товара в магазинах.
Вы можете поискать его на других площадках:

МагазинЦенаНаличие
Крупнейшая в Беларуси оптовая и розничная торговая сеть строительных материалов и инструментов
Мы предлагаем профессиональную консультацию, вежливое обслуживание, честные цены и быструю и аккуратную доставку
Промокоды на скидку
Мы трудимся, чтобы предложить максимальный выбор: товаров, способов оплаты, вариантов доставки — и лучший сервис
Промокоды на скидку
24shop - это возможность приобрести все необходимое в одном месте
Домотехника
5/5
Быстрая доставка. Мы доставляем товар по всей Беларуси в удобное для вас время
Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно!
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Описание

Food is an essential means for humans and other animals to acquire the necessary elements needed for survival. However, it is also a transport vehicle for foodborne pathogens, which can pose great threats to human health. Use of antibiotics has been enhanced in the human health system; however, selective pressure among bacteria allows the development for antibiotic resistance. Foodborne Pathogens and Antibiotic Resistance bridges technological gaps, focusing on critical aspects of foodborne pathogen detection and mechanisms regulating antibiotic resistance that are relevant to human health and foodborne illnesses This groundbreaking guide: • Introduces the microbial presence on variety of food items for human and animal consumption. • Provides the detection strategies to screen and identify the variety of food pathogens in addition to reviews the literature. • Provides microbial molecular mechanism of food spoilage along with molecular mechanism of microorganisms acquiring antibiotic resistance in food. • Discusses systems biology of food borne pathogens in terms of detection and food spoilage. • Discusses FDA’s regulations and Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) towards challenges and possibilities of developing global food safety. Foodborne Pathogens and Antibiotic Resistance is an immensely useful resource for graduate students and researchers in the food science, food microbiology, microbiology, and industrial biotechnology.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN978-1-119-13916-4


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Естественные науки John Wiley & Sons Limited

Категория 440 р. - 660 р.

закладки (0) сравнение (0)

329 ms