- Радиоэлектроника. Связь
- Метрология, стандартизация и сертификация
- Горная промышленность. Металлургия
- Энергетика
- Машиностроение. Приборостроение
- Автоматика. Вычислительная техника
- Транспорт
- Легкая промышленность
- Полиграфия
- Строительство. Коммунальное хозяйство
- Электротехника. Электроника
- Робототехника и контроллеры
- Ремонт бытовых приборов
Handbook of Poultry Science and Technology, Primary Processing; John Wiley & Sons Limited
- Издатель: John Wiley & Sons Limited
- ISBN: 9780470504444
- Книги: Техническая литература
- ID:5998341
Цены
Последняя известная цена от 680 р. до 680 р. в 1 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
A comprehensive reference for the poultry industry—Volume 1 describes everything from husbandry up to preservation With an unparalleled level of coverage, the Handbook of Poultry Science and Technology provides an up-to-date and comprehensive reference on poultry processing. Volume 1 describes husbandry, slaughter, preservation, and safety. It presents all the details professionals need to know beginning with live poultry through to the freezing of whole poultry and predetermined cut parts. Throughout, the coverage focuses on one paramount objective: an acceptable quality and a safe product for consumer purchase and use. The text includes safety requirements and regulatory enforcement in the United States, EU, and Asia. Volume 1: Primary Processing is divided into seven parts: Poultry: biology to pre-mortem status—includes such topics as classification and biology, competitive exclusion, transportation to the slaughterhouse, and more Slaughtering and cutting—includes the slaughterhouse building and required facilities, equipment, and operations; carcass evaluation and cutting; kosher and halal slaughter; and more Preservation: refrigeration and freezing—includes the biology and physicochemistry of poultry meat in rigor mortis under ambient temperature, as well as changes that occur during freezing and thawing; engineering principles; equipment and processes; quality; refrigeration and freezing for various facilities; and more Preservation: heating, drying, chemicals, and irradiation Composition, chemistry, and sensory attributes—includes quality characteristics, microbiology, nutritional components, chemical composition, and texture of raw poultry meat Eggs—includes egg attributes, science, and technology Sanitation and Safety—includes PSE, poultry-related foodborne diseases, OSHA requirements, HACCP and its application, and more
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Группа авторов |
Издатель | John Wiley & Sons Limited |
ISBN | 978-0-470-50444-4 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Пищевая промышленность John Wiley & Sons Limited
Категория 544 р. - 816 р.
Книги: Пищевая промышленность: другие издатели
- John Wiley & Sons Limited
- RUGRAM
- Академия
- Академкнига/Учебник
- Альпина
- Альпина Паблишер
- БИБКОМ
- ВНИРО
- Вышэйшая школа
- Дашков и К
- Изд. В. Секачев
- Издательство ЛАНЬ
- Инфра-Инженерия
- ИНФРА-М
- Кнорус
- Лань
- Лань Спб
- Литрес
- Моркнига
- Неизвестный
- НИЦ ИНФРА-М
- Новосибирский государственный технический университет
- Норматика
- Омега-Л
- Проспект
- Ресторанные ведомости
- Секачев В. Издательство
- Страта
- Феникс
- Финансы и статистика
- Флинта
- Фолиант
- Форум
- Эксмо
- Юрайт