Leung's Encyclopedia of Common Natural Ingredients. Used in Food, Drugs and Cosmetics; John Wiley & Sons Limited

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9780470538920
  • Книги: Техническая литература
  • ID:5984431
Где купить

Цены

Последняя известная цена от 486 р. до 486 р. в 1 магазинах

В данный момент у нас нет информации о наличии данного товара в магазинах.
Вы можете поискать его на других площадках:

МагазинЦенаНаличие
Крупнейшая в Беларуси оптовая и розничная торговая сеть строительных материалов и инструментов
Мы предлагаем профессиональную консультацию, вежливое обслуживание, честные цены и быструю и аккуратную доставку
Промокоды на скидку
Мы трудимся, чтобы предложить максимальный выбор: товаров, способов оплаты, вариантов доставки — и лучший сервис
Промокоды на скидку
24shop - это возможность приобрести все необходимое в одном месте
Домотехника
5/5
Быстрая доставка. Мы доставляем товар по всей Беларуси в удобное для вас время
Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно!
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Описание

The third edition of the unparalleled reference on natural ingredients and their commercial use This new Third Edition of Leung's Encyclopedia of Common Natural Ingredients: Used in Food, Drugs, and Cosmetics arrives in the wake of the huge wave of interest in dietary supplements and herbal medicine resulting from both trends in health and the Dietary Supplement and Health Education Act of 1994 (DSHEA). This fully updated and revised text includes the most recent research findings on a wide variety of ingredients, giving readers a single source for understanding and working with natural ingredients. The Encyclopedia continues the successful format for entries listed in earlier editions (consisting of source, description, chemical composition, pharmacology, uses, commercial preparations, regulatory status, and references). The text also features an easily accessible alphabetical presentation of the entries according to common names, with the index cross-referencing entries according to scientific names. This Third Edition also features: More than 50 percent more information than the Second Edition, reflecting the greatly increased research activity in recent years A new section on traditional Indian medicine, with information on nine commonly used herbs More than 6,500 references Two new appendices explaining and illustrating the botanical terminology frequently encountered in the text A revised and expanded index Leung's Encyclopedia of Common Natural Ingredients: Used in Food, Drugs, and Cosmetics, Third Edition will continue to provide a comprehensive compilation of the existing literature and prominent findings on natural ingredients to readers with an interest in medicine, nutrition, and cosmetics.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN978-0-470-53892-0


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки John Wiley & Sons Limited

Категория 389 р. - 584 р.

Книги: Технические науки

Категория 389 р. - 584 р.

закладки (0) сравнение (0)

324 ms