- Культура. Искусство
- Психология
- Домашние ремесла. Рукоделие
- Растениеводство
- Коллекционирование
- Публицистика
- Эзотерика. Парапсихология
- Медицина и здоровье
- История. Исторические науки
- Филологические науки
- Развлечения. Праздники
- Экономика. Бизнес
- Книги для родителей
- Кулинария
- Охота. Рыбалка. Собирательство
- Секс. Камасутра
- Туризм. Путеводители. Транспорт
- Философские науки. Социология
- Уход за животными
- Ремонт. Строительство. Интерьер
- Естественные науки
- Информационные технологии
- Фитнес. Спорт. Самооборона
- Красота. Этикет
- Государство и право. Юриспруденция
Advances in Dairy Ingredients (Augustin Mary Ann); John Wiley & Sons Limited
- Издатель: John Wiley & Sons Limited
- ISBN: 9781118448274
- Книги: Техническая литература
- ID:5983450
Цены
Последняя известная цена от 633 р. до 633 р. в 1 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
Advances in Dairy Ingredients provides an international perspective on recent developments in the area of dairy ingredients and dairy technology. Market and manufacturing trends and opportunities are aligned with the latest science tools that provide the foundation to successfully and rapidly capture these opportunities. Functional foods are emerging as key drivers of the global food economy and dairy ingredients and technology are at the forefront in these developments. Advances in Dairy Ingredients brings together food scientists, industry specialists, and marketers from around the world to provide unique insight into the scientific basis for the success of dairy ingredients in modern food products, and a glimpse into the future of new dairy ingredients and foods on the horizon.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Augustin Mary Ann |
Издатель | John Wiley & Sons Limited |
ISBN | 978-1-118-44827-4 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Технические науки John Wiley & Sons Limited
Категория 506 р. - 760 р.
Книги: Технические науки
Категория 506 р. - 760 р.