Nano- and Microencapsulation for Foods; John Wiley & Sons Limited

  • Издатель: John Wiley & Sons Limited
  • ISBN: 9781118292310
  • Книги: Техническая литература
  • ID:5981800
Где купить

Цены

Последняя известная цена от 593 р. до 593 р. в 1 магазинах

В данный момент у нас нет информации о наличии данного товара в магазинах.
Вы можете поискать его на других площадках:

МагазинЦенаНаличие
Крупнейшая в Беларуси оптовая и розничная торговая сеть строительных материалов и инструментов
Мы предлагаем профессиональную консультацию, вежливое обслуживание, честные цены и быструю и аккуратную доставку
Промокоды на скидку
Мы трудимся, чтобы предложить максимальный выбор: товаров, способов оплаты, вариантов доставки — и лучший сервис
Промокоды на скидку
24shop - это возможность приобрести все необходимое в одном месте
Домотехника
5/5
Быстрая доставка. Мы доставляем товар по всей Беларуси в удобное для вас время
Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно!
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Описание

Today, nano- and microencapsulation are increasingly being utilized in the pharmaceutical, textile, agricultural and food industries. Microencapsulation is a process in which tiny particles or droplets of a food are surrounded by a coating to give small capsules. These capsules can be imagined as tiny uniform spheres, in which the particles at the core are protected from outside elements by the protective coating. For example, vitamins can be encapsulated to protect them from the deterioration they would undergo if they were exposed to oxygen. This book highlights the principles, applications, toxicity and regulation of nano- and microencapsulated foods. Section I describes the theories and concepts of nano- and microencapsulation for foods adapted from pharmaceutical areas, rationales and new strategies of encapsulation, and protection and controlled release of food ingredients. Section II looks closely at the nano- and microencapsulation of food ingredients, such as vitamins, minerals, phytochemical, lipid, probiotics and flavors. This section provides a variety of references for functional food ingredients with various technologies of nano particles and microencapsulation. This section will be helpful to food processors and will deal with food ingredients for making newly developed functional food products. Section III covers the application of encapsulated ingredients to various foods, such as milk and dairy products, beverages, bakery and confectionery products, and related food packaging materials. Section IV touches on other related issues in nano- and microencapsulation, such as bioavailability, bioactivity, potential toxicity and regulation.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательJohn Wiley & Sons Limited
ISBN978-1-118-29231-0


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Технические науки John Wiley & Sons Limited

Категория 474 р. - 711 р.

Книги: Технические науки

Категория 474 р. - 711 р.

закладки (0) сравнение (0)

116 ms