- Культура. Искусство
- Психология
- Домашние ремесла. Рукоделие
- Растениеводство
- Коллекционирование
- Публицистика
- Эзотерика. Парапсихология
- Медицина и здоровье
- История. Исторические науки
- Филологические науки
- Развлечения. Праздники
- Экономика. Бизнес
- Книги для родителей
- Кулинария
- Охота. Рыбалка. Собирательство
- Секс. Камасутра
- Туризм. Путеводители. Транспорт
- Философские науки. Социология
- Уход за животными
- Ремонт. Строительство. Интерьер
- Естественные науки
- Информационные технологии
- Фитнес. Спорт. Самооборона
- Красота. Этикет
- Государство и право. Юриспруденция
Food Materials Science and Engineering; John Wiley & Sons Limited
- Издатель: John Wiley & Sons Limited
- ISBN: 9781118373934
- Книги: Техническая литература
- ID:5981791
Цены
Последняя известная цена от 633 р. до 633 р. в 1 магазинах
Вы можете поискать его на других площадках:
Магазин | Цена | Наличие |
---|---|---|
Описание
Food Materials Science and Engineering covers a comprehensive range of topics in relation to food materials, their properties and characterisation techniques, thus offering a new approach to understanding food production and quality control. The opening chapter will define the scope and application of food materials science, explaining the relationship between raw material structure and processing and quality in the final product. Subsequent chapters will examine the structure of food materials and how they relate to quality, sensory perception, processing attributes and nutrient delivery. The authors also address applications of nanotechnology to food and packaging science. Methods of manufacturing food systems with improved shelf-life and quality attributes will be highlighted in the book.
Смотри также о книге.
О книге
Параметр | Значение |
---|---|
Автор(ы) | Bhesh Bhandari |
Издатель | John Wiley & Sons Limited |
ISBN | 978-1-118-37393-4 |
Отзывы (0)
Добавить отзыв
Книги: Технические науки John Wiley & Sons Limited
Категория 507 р. - 760 р.
Книги: Технические науки
Категория 507 р. - 760 р.