The First-Time Cook (Sophie Grigson); HarperCollins

  • Издатель: Harpercollins
  • ISBN: 9780007359288
  • Книги: Кулинария
  • ID:5968091
Где купить

Цены

Последняя известная цена от 6 р. до 6 р. в 1 магазинах

В данный момент у нас нет информации о наличии данного товара в магазинах.
Вы можете поискать его на других площадках:

МагазинЦенаНаличие
Крупнейшая в Беларуси оптовая и розничная торговая сеть строительных материалов и инструментов
Мы предлагаем профессиональную консультацию, вежливое обслуживание, честные цены и быструю и аккуратную доставку
Промокоды на скидку
Мы трудимся, чтобы предложить максимальный выбор: товаров, способов оплаты, вариантов доставки — и лучший сервис
Промокоды на скидку
24shop - это возможность приобрести все необходимое в одном месте
Домотехника
5/5
Быстрая доставка. Мы доставляем товар по всей Беларуси в удобное для вас время
Промокоды на скидку
Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно!
Яндекс.Маркет
5/5
Промокоды на скидку

Описание

Setting up home for the first time and feel lost in the kitchen? ‘The First-time Cook’ is a one-stop guide which shows you not only how to cook delicious food but also how to understand ingredients and techniques so you can feel completely confident cooking on your own.Assuming no prior knowledge,'First-time Cook' takes you through the basics of shopping and cooking equipment. Sophie Grigson then covers each essential cooking technique and food in turn, moving step-by-step through the basics with lots of incredibly useful advice on the possible pitfalls and showing variations and alternatives once you have mastered the essentials. From the perfect roast chicken to twenty variations on the quick-and-easy omelette and pasta of all descriptions, the recipes have been chosen not only to show core techniques but also to provide a fantastic collection of dishes that cover everything from quick (and cheap) supper ideas for one, to coping with Sunday lunch for six for the first timeInterest in cookery has never been greater but the number of people actually able to cook continues to decline. Sophie Grigson's TV experience has given her a natural ability to teach cookery in an informal and friendly way and, with this book, she fills the gap left by conventional cookbooks which assume a knowledge most people don't possess.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательHarperCollins
ISBN978-0-00-735928-8


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Кулинария Harpercollins

Категория 5 р. - 7 р.

Книги: Кулинария

Категория 5 р. - 7 р.

закладки (0) сравнение (0)

63 ms