How Sugar Corrupted the World. From Slavery to Obesity; Robinson, 2019

от 60 р. до 63 р.

  • Издатель: Robinson
  • ISBN: 9781472138125
  • EAN: 9781472138125

  • Книги: Нехудожественная литература на английском языке
  • ID:3661907
Где купить

Сравнить цены (2)

Цена от 60 р. до 63 р. в 2 магазинах

МагазинЦенаНаличие
Наличные, б/н, visa, qiwi, webmoney, я.деньги Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно! Кэшбэк в Лабиринт до 7%

28.06.2024
Яндекс.Маркет
5/5
Кэшбэк в Яндекс.Маркет до 3.8%
Промокоды на скидку

27.06.2024
Более 10 лет мы занимаемся продажей компьютеров, ноутбуков и обслуживанием компьютерной техники.
Крупнейшая в Беларуси оптовая и розничная торговая сеть строительных материалов и инструментов
Мы предлагаем профессиональную консультацию, вежливое обслуживание, честные цены и быструю и аккуратную доставку
Мы трудимся, чтобы предложить максимальный выбор: товаров, способов оплаты, вариантов доставки — и лучший сервис
Промокоды на скидку
24shop - это возможность приобрести все необходимое в одном месте
Домотехника
5/5
Быстрая доставка. Мы доставляем товар по всей Беларуси в удобное для вас время
Промокоды на скидку

Описание

An 'entertaining, informative and utterly depressing global history of an important commodity . . . By alerting readers to the ways that modernity's very origins are entangled with a seemingly benign and delicious substance, How Sugar Corrupted the World raises fundamental questions about our world.'

Sven Beckert, the Laird Bell professor of American history at Harvard University and the author of Empire of Cotton: A Global History, in the New York Times

'A brilliant and thought-provoking history of sugar and its ironies'

Bee Wilson, Wall Street Journal

'Shocking and revelatory . . . no other product has so changed the world, and no other book reveals the scale of its impact.' David Olusoga

'This study could not be more timely.' Laura Sandy, Lecturer in the History of Slavery, University of Liverpool

The story of sugar, and of mankind's desire for sweetness in food and drink is a compelling, though confusing story. It is also an historical story.

The story of mankind's love of sweetness - the need to consume honey, cane sugar, beet sugar and chemical sweeteners - has important historical origins. To take a simple example, two centuries ago, cane sugar was vital to the burgeoning European domestic and colonial economies. For all its recent origins, today's obesity epidemic - if that is what it is - did not emerge overnight, but instead evolved from a complexity of historical forces which stretch back centuries. We can only fully understand this modern problem, by coming to terms with its genesis and history: and we need to consider the historical relationship between society and sweetness over a long historical span. This book seeks to do just that: to tell the story of how the consumption of sugar - the addition of sugar to food and drink - became a fundamental and increasingly troublesome feature of modern life.

Walvin's book is the heir to Sidney Mintz's Sweetness and Power, a brilliant sociological account, but now thirty years old. In addition, the problem of sugar, and the consequent intellectual and political debate about the role of sugar, has been totally transformed in the years since that book's publication.

Смотри также о книге.

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
Год издания2019
ИздательRobinson
ISBN9781472138125
Обложкамягкая обложка
Кол-во страниц324


Отзывы (0)


Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: История. Социология. Политика Robinson

Книги: История. Социология. Политика

Категория 48 р. - 72 р.

update
закладки (0) сравнение (0)

10 ms