О книге: The Science of Cooking. Every Question Answered to Perfect your Cooking; Dorling Kindersley, 2019

  • Издатель: Dorling Kindersley
  • ISBN: 9780241229781
  • EAN: 9780241229781

  • Книги: Прочие издания
  • ID:3946623
Где купить

О книге


ПараметрЗначение
Автор(ы)
ИздательDorling Kindersley
Кол-во страниц256
ISBN978-0-24-122978-1
Год издания2019
Возрастное ограничение16+
Тип обложкитвердая
Количество страниц256
Жанрпроза на иностранном языке
ИздательствоDorling Kindersley Ltd
Вес1.33кг
Количество книг1
РазделКниги на английском языке
Формат221x263мм
АвторFarrimond Stuart
ПереплетТвёрдый переплёт


Сравнить цены

Последняя известная цена от 70 р. до 185 р. в 5 магазинах

В данный момент у нас нет информации о наличии данного товара в магазинах.
Вы можете поискать его на других площадках:

МагазинЦенаНаличие
Заказ от 800 рублей мы привезем бесплатно!

Наличие уточняйте
18.09.2023
Яндекс.Маркет
5/5
133 р. (-7%) Кэшбэк в Яндекс.Маркет до 3.8%
Промокоды на скидку

Наличие уточняйте
20.06.2024
Повышенный кешбэк до 40%

Наличие уточняйте
19.12.2024
Крупнейшая в Беларуси оптовая и розничная торговая сеть строительных материалов и инструментов
Мы предлагаем профессиональную консультацию, вежливое обслуживание, честные цены и быструю и аккуратную доставку
Промокоды на скидку
Мы трудимся, чтобы предложить максимальный выбор: товаров, способов оплаты, вариантов доставки — и лучший сервис
Промокоды на скидку
24shop - это возможность приобрести все необходимое в одном месте
Домотехника
5/5
Быстрая доставка. Мы доставляем товар по всей Беларуси в удобное для вас время

Описание

Which vegetables should you eat raw? How do you make the perfect poached egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels.

In The Science of Cooking, fundamental culinary concepts sit side-by-side with practical advice and step-by-step techniques, bringing food science out of the lab and into your kitchen. Find the answers to your cookery questions and get more out of recipes with intriguing chapters covering all major food types from meat, poultry and seafood, to grains, vegetables, and herbs.

Why does chocolate taste so good? Is it OK to reheat cooked rice? How do I cook the perfect steak or make succulent fish every time? Bestseller The Science of Cooking has the answers to your everyday cooking questions, as well as myth busting information on vegan diets and cholesterol. Perfect your cooking with practical instruction - and the science behind it.

"Out in time for Christmas, it's a belter! It really is." - BBC Radio 2 The Chris Evans Breakfast Show

The Science of Cooking. Every Question Answered to Perfect your Cooking - фото №1

The Science of Cooking. Every Question Answered to Perfect your Cooking - фото №2

The Science of Cooking. Every Question Answered to Perfect your Cooking - фото №3

The Science of Cooking. Every Question Answered to Perfect your Cooking - фото №4

The Science of Cooking. Every Question Answered to Perfect your Cooking - фото №5

The Science of Cooking. Every Question Answered to Perfect your Cooking - фото №6

The Science of Cooking. Every Question Answered to Perfect your Cooking - фото №7

The Science of Cooking. Every Question Answered to Perfect your Cooking - фото №8

The Science of Cooking. Every Question Answered to Perfect your Cooking - фото №9

The Science of Cooking. Every Question Answered to Perfect your Cooking - фото №10

The Science of Cooking. Every Question Answered to Perfect your Cooking - фото №11

The Science of Cooking. Every Question Answered to Perfect your Cooking - фото №12

Смотри также о книге.

Отзывы (0)




Зарегистрируйтесь и получайте бонусы за покупки!


Книги: Кулинария. Ремесла

Категория 56 р. - 84 р.

закладки (0) сравнение (0)

23 ms